Skinuo se junak nacije i Srbija je zanemela od njegove ljubavi prema otadžbini! Sve će vam biti jasno kad mu pogledate leđa! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

citat je brutalan

Skinuo se junak nacije i Srbija je zanemela od njegove ljubavi prema otadžbini! Sve će vam biti jasno kad mu pogledate leđa! (FOTO)

Momak čiji nas je gol odveo na Svetsko prvenstvo je skoro sve svoje tetovaže posvetio zemlji za koju je toliko čekao da zaigra

Objavljeno:

Junak Srbije se zove Aleksandar Prijović! Momak je postao omiljeni fudbaler svih navijača u Srbiji, jer je njegov pogodak doneo direktan plasman reprezentaciji na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

OVO NISTE MOGLI DA ČUJETE NA TV! Da li je realno da se ova pesmа puštala na meču sa Gruzijom?! DA, JESTE! (VIDEO)

Nije bilo potrebno dugo da momak rođen u Sent Galenu osvoji simpatije ljubitelja fudbala i postane mezimac navijača u zemlji svog porekla.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

NEMOJ DA NAS OPIJA USPEH: Srbiji treba niz malih čuda, pa da izbegne najslabiji šešir na žrebu! Navijamo i za dojučerašnjeg rivala!

Dobio je priliku tokom kvalifikacija zahvaljujući sjajnim igrama u Legiji i PAOK-u i golovima koji su ga preporučili Slavoljubu Muslinu, ali on je uzvratio na najbolji mogući način.

Evo koliko su para Orlovi doneli Srbiji plasmanom na Mundijal, a poznato je i koliko još mogu da zarade!

Mnogo puta je od kada je postao deo reprezentacije 28-godišnji napadač isticao koliko voli zemlju odakle su mu roditelji i kakav san mu je bio da zaigra za nacionalnu selekciju i da postigne gol.

foto: Dado Đilas

OVO SE NIKADA NIJE DESILO: Orlovi su na Mundijalu, a na ulicama Beograda... (FOTO)

A koliko je veliki patriota pokazuju i njegove tetovaže na telu koje su većinom posvećene otadžbini i Srbiji, što je posebno iznenadilo navijače kada se skinuo da proslavi posle meča.

TO SE SANJA DOK SI DETE! Prijović: Zahvalio sam se bogu za sve godine što sam morao da čekam! (FOTO) (VIDEO)

Preko desne strane leđa se vidi istetovirani car Dušan Silni, dok je odmah ispod njega jedan od simbola srpstva - četiri ocila, a preko kojih je ispisan jedan od citata iz Dušanovog Zakonika "Oko za oko, zub za zub".

foto: Dado Đilas

A U SVLAČIONICI - LOM! Čim su naši heroji shvatili šta su uradili, Stojke je uzeo da prska šampanjcem i žurka je mogla da počne! (VIDEO)

- Nije bitno gde sam rođen, ja sam Srbin i to sam uvek govorio. Srbin sam 100 odsto. Tako se osećam, ovo je veliki dan za mene. Dobio sam mnogo poruka i poziva, čestitki iz Švajcarske. Najvažnija je bila pobeda, a ne ko je dao gol. Tu sam kada gori, kada se odlučuje, najdraži pogodak u karijeri - rekao je posle meča Prijović.

foto: Dado Đilas

BONUS VIDEO: STOJKE KUPAO SAIGRAČE: Pogledajte ludilo u svlačionici Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.