ISPECI PA RECI! Bivši selektor Srbije se jako ujeo za jezik izjavivši nešto što je možda i presudno za odlazak na Svetsko prvenstvo! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

NE RAZMIŠLJA

ISPECI PA RECI! Bivši selektor Srbije se jako ujeo za jezik izjavivši nešto što je možda i presudno za odlazak na Svetsko prvenstvo! (FOTO) (VIDEO)

Holandija vodi veliku bitku za plasman na SP sa Švedskom i Francuskom za prva dva mesta...

Objavljeno:

Selektor Holandije, koji se nije proslavio na klupi Srbije, Dik Advokat u subotu uveče bio je u centru pažnje zbog svoje izjave od pre nedelju dana. Holandija vodi veliku bitku za plasman na SP sa Švedskom i Francuskom za prva dva mesta, pa je jasno da će gol razlika imati važan uticaj u trci.

PALI SE CRVENA LAMPICA! Evo kako Srbija može da ostane čak i bez baraža za Svetsko prvenstvo! (FOTO) (VIDEO)

Grujića opet hvale, a on nikako da zaigra! Da li je sada pravo vreme da se gurne u vatru?! (FOTO) (VIDEO)

U skladu sa tim, Advokat je na konferenciji za medije pre sedam dana rekao da nikad nije čuo gluplje pitanje, nakon što je jedan novinar pitao šta ako Švedska pobedi Luksemburg 8:0, što se upravo dogodilo večeras. - Švedska neće pobediti 8:0 ekipu Luksemburga. Kakvo je to glupo pitanje?! Ne mogu da verujem šta slušam - rekao je Advokat. Ova Advokatova izjava je glavni hit ove večeri, pošto su Šveđani Luksemburg 8:0 i napravili veliki korak ka Rusiji.

VREME JE! Beogradski superligaš u punom sastavu dolazi na Marakanu kako bi podržali Orlove u odlučujućem meču za Rusiju! (FOTO)

BONUS VIDEO: Grobari u Hali sportova pevaju Perović Ivanu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.