VREME JE! Beogradski superligaš u punom sastavu dolazi na Marakanu kako bi podržali Orlove u odlučujućem meču za Rusiju! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

BRAVO!

VREME JE! Beogradski superligaš u punom sastavu dolazi na Marakanu kako bi podržali Orlove u odlučujućem meču za Rusiju! (FOTO)

Reprezentacija Srbije u ponedeljak od 20.45 igra protiv Gruzije

Objavljeno:

Posle prvog poraza u kvalifikacijama od Austrije, našoj reprezentaciji je potrebna pobeda protiv Gruzije u poslednjem kolu u ponedeljak na Marakani da bi se direktno plasirala na Mundijal u Rusiji.

Utakmicu Srbija - Gruzija sudi čovek koga Grobari i Džigi Ninković veoma dobro pamte! (FOTO) (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak od 20.45 igra protiv Gruzije na našem najvećem stadionu i pobeda u tom meču značiće direktan plasman naše nacionalne selekcije na šampionat sveta.

foto: Beta

Podrška stiže i iz Čukaričkog.

- Čukarički, igrači stariji i mlađi sa trenerima će doći na južnu tribinu stadiona 'Rajko Mitić'. Svi treba da podržimo naš nacionalni tim koji je na korak do Mundijala. Jedan poraz ne sme da umanji sve rezultate naše nacionalne selekcije, sve što su momci na čelu sa selektorom i Fudbalskim savezom Srbije uradili do sada. Orlovi su nam već pokazali kako se bore za nacionalni dres i na nama je da im damo krila u meču odluke. Uspeh naših najtrofejnijih klubova Crvene zvezde i Partizana je veliki, ali pozitivni rezultati reprezentacije bi bili kruna na 2017. Srbija je objektivno favorit protiv Gruzije, ali fudbalska javnost naše zemlje može i treba mnogo da pomogne u poslednjem koraku ka overi plasmana za najjače takmičenje - naveo je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Omladinci Srbije se plasirali u sledeću fazu kvalifikacija za EP! (FOTO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.