Emotivno smo ispražnjeni, moram da rotiram igrače, inače nema uspeha! Milojević pohvalio Stolicu posle pobede nad Voždovcem! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

SUPERLIGA, 10. KOLO

Emotivno smo ispražnjeni, moram da rotiram igrače, inače nema uspeha! Milojević pohvalio Stolicu posle pobede nad Voždovcem! (FOTO) (VIDEO)

Emotivno smo bili ispražnjeni i probali smo da odmorimo nekoliko igrača

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede svog tima nad Voždovcem od 2:0 da je utakmica protiv Voždovca bila "lepa", a da su njegovi fudbaleri emotivno ispražnjeni posle duela sa ekipom BATE Borisov u Ligi Evrope.

Pogledajte prvenac Ožegovića koji je podelio Grobare! (VIDEO)

OSVETA NA KROVU TC STADION! Donald i Kanga pogurali Zvezdu do pobede! (FOTO) (VIDEO)

- Emotivno smo bili ispražnjeni i probali smo da odmorimo nekoliko igrača. Dali smo sve od sebe. Igramo konstantno, ali to igrače očekuje i u budućnosti - rekao je Milojević novinarima posle utakmice

Zvezda je pobedila Voždovac u gostima sa 2:0 i posle 10 kola Superlige ima učinak od sedam pobeda i jednog remija u osam odigranih utakmica. Milojević je rekao da je njegova ekipa igrala "muški".

- Odigrali smo, što bi se reklo, mušku utakmicu. Disciplinovano, hrabro i dobro. Sve u svemu, zadovoljan sam - rekao je Milojević

foto: EPA/Srđan Šuki

On je čestitao treneru Voždovca Iliji Stolici na svemu što radi za taj klub.

- Voždovac je dobra ekipa, ambijent je bio lep, a utakmica kvalitetna - naveo je trener crveno-belih

foto: Espreso

Trener Voždovca Ilija Stolica kazao je da je utakmicu obeležilo taktičko nadmudrivanje dve ekipe.

- Zvezda je dobra, čvrsta i organizovana ekipa i nije slučajno što nas ovako reprezentuje u Evropi. Sve je bilo na vrhunskom nivou - kazao je Stolica, koji je čestitao Milojeviću na rezultatima u dosadašnjem delu sezone.

foto: Beta

On je naveo da je Zvezda kvalitetan protivnik.

- Naišli smo na kvalitetnog protivnika. U potpunosti smo kontrolisali igru u prvom poluvremenu, u drugom smo rizikovali. Mogu da budem zadovoljan, optimisti smo u vidu ciljeva u nastavku sezone - dodao je trener Voždovca.

BONUS VIDEO: Atmosfera pred finalnu utakmicu Eurobasketa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.