Stojković posle derbija: Došli smo u šest ujutru u petak, bili smo iscrpljeni! A, teren - ne znaš kako će lopta da odskoči! (FOTO)
Foto: EPA/Koča Sulejmanović

NJEMU JE BILO NAJTEŽE

Stojković posle derbija: Došli smo u šest ujutru u petak, bili smo iscrpljeni! A, teren - ne znaš kako će lopta da odskoči! (FOTO)

Partizan i Crvena zvezda igrali su nerešeno bez golova u sedmom kolu Superlige Srbije

Objavljeno: 23:00h

Golman fudbalskog kluba Partizan Vladimir Stojković rekao je da veruje da su i Crvena zvezda i njegova ekipa zadovoljni nerešenim rezultatom na večerašnjem derbiju.

- Očekivali smo jednu 'prljavu' utakmicu, pogotovo posle ulaska u Ligu Evropa gde smo i mi i oni ispražnjeni. Bilo je za očekivati, fajterska utakmica. Završilo se dobro i za nas i za njih - rekao je Stojković novinarima posle meča.

EVROPSKI DERBI BEZ POBEDNIKA I BEZ GOLOVA: Slabo drugo poluvreme, Zvezda pogodila prečku, Partizan tražio 2 penala! (FOTO) (VIDEO)

Partizan i Crvena zvezda igrali su večeras nerešeno bez golova u sedmom kolu Superlige Srbije.

foto: AP

- Mi smo došli u šest ujutru u petak, bili smo iscrpljeni... Loš teren takođe je uticao na našu igru. Ne znaš kako će lopta da odskoči. I za njih i za nas je ovo dobar rezultat - rekao je Stojković.

Stojković je bio jedan od najboljih igrača Partizana, pošto je u par navrata sačuvao svoj gol.

ŠOK, NEVERICA, SRAMOTA: Delije i Grobari, kako ste mogli ovo da dozvolite?! Ni sanjali nismo u četvrtak da će se ovo desiti! (FOTO)

- Odbrana je učinak cele ekipe, odbrana se igra od napada. Ja sam tu da pomognem kad treba, nisam ja jedini tu - rekao je golman Partizana.

BONUS VIDEO: Uroš Đurđević ide ka Grobarima da se oprosti od njih

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.