PUČE NOVA BRUKA U SUPERLIGI! Sudija vređao i psovao igrače usred utakmice! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SRAMOTA

PUČE NOVA BRUKA U SUPERLIGI! Sudija vređao i psovao igrače usred utakmice! (VIDEO)

- Sudije svojim primerom moraju dati lični primer ponašanju ostalim učesnicima na utakmici. Apsolutno smo ubeđeni da je na ovoj utakmici, samo zahvaljujući pribranošću članova naše ekipe, izbegnut veći incident, zbog kojeg bi posledice trpeli isključivo mi, kao klub, i naši članovi ekipe - piše u saopštenju

Objavljeno:

Sudija Bojan Nikolić često je tema konferencija za novinare nezadovoljnih trenera ili klubova. Sa njim je sukob imao Nenad Lalatović dok je bio trener Vojvodine, njegovim suđenjem bili su nezadovoljni mnogi klubovi. Spisku nezadovoljnih pridružio se subotički Spartak koji je teško optužio Nikolića.

EL KLASIKO VIŠE NEĆE BITI ISTI! Sergej Milinković Savić se seli u Španiju i postaje najskuplji Srbin u istoriji!? (VIDEO)

Prema tvrdnjama ljudi iz Subotice, Nikolić je vređao i psovao igrače Spartaka za vrteme i posle meča 4. kola Superlige u Ivanjici protiv Javora (meč je završen 1:1). Spartak je prijavio Nikolića nadležnim organima i traži reagovanje.

PRONAĐEN VESLAČ, MAJKA U SUZAMA! U bolnici je u Berlinu, još ništa ne znamo!

- Sudije svojim primerom moraju dati lični primer ponašanju ostalim učesnicima na utakmici. Apsolutno smo ubeđeni da je na ovoj utakmici, samo zahvaljujući pribranošću članova naše ekipe, izbegnut veći incident, zbog kojeg bi posledice trpeli isključivo mi, kao klub, i naši članovi ekipe - piše u dopisu koji je direktor Spartaka Dušan Đorđević uputio Odboru za hitna pitanja FSS i generalnom sekretaru fudbalske organizacije.

Spartak traži od nadležnih fudbalskih organa da identifukuju ovakve slučajeve i da neodgovorne i nedisciplinovane sudije udalje sa terena kako oni "svojim neadekvatnim ponašanjem ne bi nanosili štetu našem fudbalskom sportu i Savezu, sudijskoj organizaciji i klubovima".

MAŽIĆ JE BANDIT! Tražićemo da nam nikad više ne sudi! Ako nam opet bude delegiran, igraćemo s pionirima!

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.