Kada nešto zacrta, on to i ostvari! Điđi Bekali doveo bivšeg igrača Crvene zvezde! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

NAPUŠTA SRBIJU

Kada nešto zacrta, on to i ostvari! Điđi Bekali doveo bivšeg igrača Crvene zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Rumunski vicešampion istrajao u nameri da dovede srpskog štopera

Objavljeno: 18:22h

U igri je bila Crvena Zvezda, zatim klubovi iz Španije i Turske, ali kako trenutno stvari stoje izgleda da je Điđi Bekali dobio ono što je želeo, Bogdana Planića.

Drakonska kazna UEFA Partizanu: I klub i navijači neće biti besni, već gnevni i ogorčeni! (FOTO) (VIDEO)

Prema pisanju rumunskog Digi sporta štoper Vojvodine u narednim satima trebalo bi da stavi paraf na ugovor sa rumunskim viceprvakom FCSB (nekadašnjim Steaua).

foto: Dado Đilas

Rumunski klub je preksinoć prošao Plzenj u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i tako obezbedio u najmanju ruku grupnu fazu Lige Evrope, što je bio znak za Bekalija da krene u konačni napad na Planića.

- Pojačaćemo ekipu za dvomeč sa Sportingom iz Lisabona. Dovešćemo najmanje 4-5 igrača. Mislim da smo štopera danas završili - izjavio je u prepodnevnim satima prvi čovek FCSB-a.

SVE ŠTO ZANIMA DELIJE O KRASNODARU: Gazda je multimilijarder, 4 puta veći budžet, napad je preopasan i ne mogu bez zvezdaša! (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, Planić i FCSB dovođeni su u vezu pre nekoliuko nedelja, kada se pisalo da Rumuni nude 300.000, a da Vojvodina ne pušta jednog od svojih najboljih igrača ispod pola miliona. Izvor iz komšiluka sada tvrde kako je dogovor postignut i da više nema prepreka da se transfer realizuje.

BONUS VIDEO: Navijači Milana posle utakmice Krajova-Milan

(Espreso.co.rs/DigiSport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.