ILIEV NIKAKO NIJE HTEO VIDEOTON: Imaju vanserijskog trenera, dovodimo još jedno pojačanje!
Foto: Marina Lopičić

najmanje su to želeli

ILIEV NIKAKO NIJE HTEO VIDEOTON: Imaju vanserijskog trenera, dovodimo još jedno pojačanje!

Zbog svega poznatog što će pratiti ovaj dvomeč jasno je zašto sportski direktor crno-belih je želeo da njegov klub na žrebu izbegne Mađare

Objavljeno:

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da nije želeo mađarski Videoton za protivnika u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da veruje da crno-beli mogu do grupne faze tog takmičenja.

CRNO-BELA PORODICA! Grobari, ovo je sve što treba da znate o Videotonu pred plej-of za Ligu Evrope! (FOTO) (VIDEO)

- Ako nešto nisam želeo, onda je to da izvučemo Videoton iz razumljivih razloga. Marko Nikolić bio je do juče naš trener, dobro poznaje ekipu, još dvojica naših bivših igrača su tamo, Danko Lazović i Marko Šćepović... Iz ove grupe timova koji su bili na žrebu, sigurno da većina navijača nije želela dvomeč sa Videotonom - rekao je Iliev.

foto: Dragan Kadić

ZA DVA SATA ĆEMO ZNATI SVE: Đukić o Videotonu, kiksu Kljajića, odlasku Đurđevića, paklenoj vrućini!

Prva utakmica igra se 17. avgusta, a revanš 24. avgusta. Iliev je rekao da Partizan sigurno neće potceniti Videoton.

- Znamo kvalitete trenera koji su vanserijski, znamo kvalitet dvojice naših igrača koji su tamo. To je klub s najvećim budžetom u Mađarskoj i uvek su najveći favoriti za osvajanje titula... Međutim, dvomeč sa Olimpijakosom nam daje za pravo da verujemo da smo mi ta ekipa koja bi trebalo da prođe ovaj dvomeč - rekao je Iliev, ali je i upozorio da ekipa mora biti obazriva.

- Imamo dovoljno vremena da se ekipa uigra, a ja sam, kao i uvek, optimista. Takav sam bio protiv Olimpijakosa, zašto sada ne bih bio - dodao je on.

foto: Dragan Kadić

Sportski direktor je rekao da crno-beli do kraja prelaznog roka žele da dovedu još jedno pojačanje.

- Želimo još jedno pojačanje, da budemo još konkurentniji, jer se pripremamo za tri fronta. Ali, za utakmicu sa Videotonom imamo popunjenu ekipu - rekao je Iliev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.