GOREĆE HUMSKA: Partizan ima ogromno pojačanje pred Olimpijakos!
Foto: Fonet

SVE JE REŠENO

GOREĆE HUMSKA: Partizan ima ogromno pojačanje pred Olimpijakos!

Priključen je ekipi tako da je igrač koji će konkurisati za meč

Objavljeno: 13:25h

Miroslav Đukić izjavio je na konferenciji za štampu pred meč sa Olimpijakosom da će se Leonardo naći u timu za prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona koja se igra u utorak od 20:45 na stadionu u Humskoj.

- Leo se juče izvinio ekipi, stručnom štabu i svima u klubu zbog izostajanja sa treninga, ali i problema koje je imao sa upravom. Priključen je ekipi, tako da je igrač više koji konkuriše za meč. Da li će igrati, to ćemo videti - rekao je Đukić.

HAOS! Zvezda mora da plati milion evra igraču koji je otišao pre 16 godina! (VIDEO)

Leonardo je pre nekoliko dana odbio da trenira, zbog čega nije bio u protokolu za utakmicu prvog kola Superlige Srbije sa Mačvom koju je Partizan pobedio rezultatom 6:1.

Svi u klubu dobro su skenirali protivnika koji se, uprkos velikom broju odličnih igrača, fokusira na timskoj igri. - Olimpijakos je skup sjajnih individualaca, ali bih istakao da je njihova snaga u ekipi koja igra čvrsto i homogeno. Bekovi su ofanzivni, često se ubacuju u napad i tu ćemo imati dosta posla. Zbog toga ćemo prvenstveno morati da odigramo čvrsto i organizovano u odbrani, kako bismo zatvorili njihove opcije, pa tek onda možemo da razmišljamo o napadu. Dobro raspoloženje pred najvažniju utakmicu u ovoj sezoni donela je ubedljiva pobeda nad Mačvom na startu takmičenja u Superligi – 6:1.

SALE ĐORĐEVIĆ BESAN KAO RIS: Moraću da zovem te igrače, iako nisu zaslužili! FIBA će napraviti Moldaviju velesilom! (FOTO)

- Zadovoljan sam igrom protiv Mačve, pogotovo stavom na terenu, jer to pozitivno utiče na samopouzdanje pred ovakav meč. Olimpijakos je dobra, čvrsta ekipa, ali i mi smo dobar tim. Sa njim je saglasan i napadač Uroš Đurđević. - Bitno je što smo ubedljivo pobedili Mačvu jer nikome nije lako dati šest golova. Dobro smo ušli u utakmicu i pokazali da, kada je tako, možemo svakoga da pobedimo. Protiv Budućnosti nismo dobro počeli i imali smo problema. Siguran sam da ćemo to ispraviti protiv Olimpijakosa i ostvariti dobar rezultat - istakao je reprezentativac Srbije.

GROBARI NE VERUJU SVOJIM OČIMA: Kladionice izbacile kvote za Partizan - Olimpijakos! Da li su vam realne? (FOTO)

Ipak, zadatak će biti pakleno težak. - Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika, ali se ne plašimo nikoga, pa ni Olimpijakosa. Verujem u saigrače i stručni štab, uveren sam da ćemo izboriti dobar rezultat - zaključio je Đurđević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.