HAOS! Zvezda mora da plati milion evra igraču koji je otišao pre 16 godina! (VIDEO)
Foto: Nemanja Pančić

HEJ DRULO...

HAOS! Zvezda mora da plati milion evra igraču koji je otišao pre 16 godina! (VIDEO)

Do ove cifre se došlo tako što je predmet godinama bio u fioci, a sada su, kada je prvostepeni proces okončan, na naplatu došle i kamate i penali

Objavljeno:

Bivši as i jedan od najvećih ljubimaca navijača Crvene zvezde Goran Drulić naplatiće zaostale novčane obaveze iz perioda od 1995. do 2001. godine.

Prvo kolo više nije prokleto za Zvezdu! "Merak" za malobrojne Delije na Marakani, Radnički lako pao! (FOTO) (VIDEO)

Kako "Blic" saznaje, Drulić je, zbog neizmirenih potraživanja u vezi sa njegovim transferom u Saragosu, podneo tužbu i prvostepenim rešenjem naloženo je crveno-belima da do novembra na račun bivšeg reprezentativca uplate ovu sumu. Žalba, imajući u vidu opravdanost zahteva, po svoj prilici neće imati povoljan ishod po crveno-bele.

Do ovih milion evra se došlo tako što je predmet godinama bio u fioci, a sada su, kada je prvostepeni proces okončan, na naplatu došle i kamate i penali.

SALE ĐORĐEVIĆ BESAN KAO RIS: Moraću da zovem te igrače, iako nisu zaslužili! FIBA će napraviti Moldaviju velesilom! (FOTO)

Klubu sa stadiona "Rajko Mitić" ovo nije jedini finansijski problem zbog nekadašnjih poteza, već se konstantno suočava sa sličnim poteškoćama.

Na primer, menadžer Milan Ćalasan, zbog dugovanja prema njemu u vezi sa transferom Nikole Žigića iz Crvene zvezde, mora da bude isplaćen sa 1,45 miliona evra, i to nakon što su mu prošle godine crveno-beli isplatili 1,2 miliona. Sve što je Crvena zvezda zaradila ovog leta, ide upravo Ćalasanu: već mu je, po automatizmu, zbog sudskog naloga u Švajcarskoj, sa računa UEFA upućeno 450.000 evra koliko je Zvezda zaradila od međunarodnih nastupa u novoj sezoni, a slede i dalje isplate, od još milion evra.

VRATIO IM MILO ZA DRAGO! Predrag Sikimić osvetio Zvezdu na najbolji mogući način! (VIDEO)

Umesto neophodnih ulaganja, srpski vice-šampion mora da vraća dugove. Tako je u prethodnih godinu dana na naplatu stiglo 3.650.000 evra, što je nasleđeni dug. Ove godine je već vraćeno 1,2 miliona, ali ostaju još da se isplate potraživanja koja imaju Goran Drulić i Milan Ćalasan.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.