NIJE ON TOLIKO KVALITETAN, PA DA SE TRPI: Tumbakovićeve reče o Leonardu nateraće ljude u Partizanu da se zamisle! (FOTO)
Foto: Reuters

nudi rešenje

NIJE ON TOLIKO KVALITETAN, PA DA SE TRPI: Tumbakovićeve reče o Leonardu nateraće ljude u Partizanu da se zamisle! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore zna šta bi on uradio sa Leonardom

Objavljeno: 22:15h

Pred revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Partizana, legendarni trener i bivši sportski direktor crno-belih, a sada selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković izneo je svoj stav po pitanju Leonarda da Silva Souze.

FRKA NA STADIONU: Koškanje Grobara i navijača Budućnosti smeštenih na istoj tribini! (VIDEO)

- Ja bih se na njihovom mestu odrekao Leonarda. Mislim da je sve što se dešava preterano u odnosu na njegov kvalitet. Partizan u svojoj školi ima mladih igrača koji mogu da nadoknade njegov odlazak. Ja ne verujem u nenadoknadiv kvalitet igrača koji dolaze u naše klubove iz inostranstva. Moja filozofija su mladi igrači iz sopstvenog pogona - rekao je za Ljubiša Tumbaković.

foto: Dado Đilas

Da li će ga uprava kluba iz Humske poslušati ostaje da se vidi, ostanak Leonarda će svakako zavisiti i od rezultata revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Partizana.

BONUS VIDEO: Korteo Varvara u Podgorici

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.