LEONARDO SKROZ OTVORIO DUŠU: Govorio o odnosu kluba prema njemu, parama, transferu, Đurđeviću! (VIDEO)
Foto: Espreso

Ne oseća se poštovanim

LEONARDO SKROZ OTVORIO DUŠU: Govorio o odnosu kluba prema njemu, parama, transferu, Đurđeviću! (VIDEO)

Brazilac je posle incidenta i utakmice protiv Budućnosti rekao mnogo toga novinarima o svom statusu

Objavljeno: 23:55h

Besni Leonardo je već na prvoj takmičarskoj utakmici u novoj sezoni izazvao incident i to nakon gola koji je postigao protiv Budućnosti.

Stavljaju sebe iznad kluba! Zbog svađe Đurđevića sa Leonardom su mu čak i Grobari zviždali! (VIDEO)

Brazilac je očigledno ljut na upravu kluba, tokom proslave pogotka psovao ljude u loži, a porukom na majici jasno pokazao da još nije otišao iz Partizana samo zbog Grobara.

LEONARDO PRAVIO HAOS: Psovao upravu Partizana ispred Juga, a za Grobare je imao poruku na majici!

- Želeo sam da kažem da ostajem ovde zbog navijača. Volim fudbal. Svako kaže da ja volim pare, ali ja ne volim pare. Ovde sam već godinu dana. Moj život se svodi na fudbal, a tek posle na novac. Nikad nisam pričao o parama. Oni moraju da pričaju sa ovima "gore".

Uroš Đurđević posle trijumfa nad Budućnosti pričao o sukobu sa Leonardom i zvižducima sa tribina! (VIDEO)

- Ovde sam osvojio dva trofeja, radim sve za klub, to moraju da vide. Nije stvar u parama, moraju da prvo dođu do mene, a ne da pričaju sa drugima. Želeo bih da kažem sve, ali bolje je da zadržim to za sebe. Ali ne želim da napravim probleme klubu i sebi. Ipak, želim da mi ljudi veruju. U ovoj situaciji ne lažem. Samo bih želeo da me poštuju. Neću da kažem ko bi trebalo da me poštuje. Boli me srce. Danas sam igrao samo zbog navijača, zbog toga što rade nenormalne stvari zbog mene - krenuo je Leonardo sa svojom pričom uz napomenu da situacija ni sada nije dobra.

foto: Printscreen/Youtube/all football highlights

Potom se osvrnuo na priču oko njegovog ostanka u klubu i tvrdnjama da želi da ide za večim novcem.

- Nije stvar u parama. Možda ja hoću da ostanem još šest meseci, možda celu godinu, ovde. Ali prvo mora klub sa mnom da priča. Moram da pričam sa mojom porodicom o tome da li da idem ili ostanem - rekao je Leonardo i onda dodao da ga boli što nije od početka bio na terenu.

- Ja znam da gubim ako ne igram. Mislite da ja ne želim da igram u ovom takmičenju? Svi žele da igraju. Igrao sam godinu dana, dao sam sve od sebe. Ako ne igram niko neće želeti da me kupi. Ništa ne mogu da uradim, ako ne igram. Želim da dam sve od sebe klubu, ali isto tako klub mora da obrati pažnju na mene. Ne da pričaju sa nekim drugim, ali ne igra taj, nego ja - sa određenom dozom emocije je govorio Leonardo.

Svima su upale u oči nesuglasice koje je imao sa Đurđevićem na terenu tokom meča, kada ga saigrač iz napada nekoliko puta nije ispoštovao.

- Nemam problem sa njim. To je fudbal. Nekada on želi da šutira, ali to je normalno. Možda sam bio ljut što mi nije dodao loptu, ali takve greške se dešavaju. Nemam ja problem sa njim. Ako ja pogrešim, trener je tu da to vidi, isto važi i za njega - rekao je Leonardo.

Setio se uvreda i pretnjama koje je dobijao na Instagramu, a one su mu bile motiv da dođe i odigra ovaj meč.

- Pretili su mi na Instagramu da će da me ubiju. Došao sam zbog njih i odigrao ovu utakmicu. Ostao sam u klubu zbog ljubavi prema njima i Partizanu.

- Niko ne zna zbog čega sam ostao duže u Brazilu, zašto sam zakasnio na početka priprema. Ostao sam zbog navijača, a ne zbog novca. Nisam uzeo ni evro da budem na terenu. Kažu da sam tražio da Partizan potpiše mog brata, koji je takođe fudbaler. To nije istina. Ako je dobar, onda će ga i drugi tražiti, ne samo Partizan - zaključio je on

BONUS VIDEO: Uroš Đurđević posle pobede protiv Budućnosti...

(A. R. / U. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.