Partizan prijavio igrače za LŠ! Neki igrači su otpali, a poznato je i ko će nositi broj 10! (FOTO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

sastavljen tim

Partizan prijavio igrače za LŠ! Neki igrači su otpali, a poznato je i ko će nositi broj 10! (FOTO)

Odlukom šefa struke Miroslava Đukića, u dogovoru sa ljudima iz kluba, iz Humske 1 put Niona otišao je spisak igrača za dvomeč sa Budućnosti, potvrđen ovog ponedeljka i na zvaničnom sajtu UEFA

Objavljeno:

Vreme je za još jedan napad na Ligu šampiona. A u novi pohod ka elitnom evropskom kupu kreće 21 igrač Partizana. Toliko ih se nalazi na spisku igrača koje su crno-beli licencirali za drugo kvalifikaciono kolo u okviru takozvane A liste.

NASTAVLJAJU SE SRAMNI NAPADI NA NOVAKA: U priču o aferi uvučena "izjava" Nataše Bekvalac o tome koja žena je najbolja za njega, a nije Jelena?! (FOTO)

Odlukom šefa struke Miroslava Đukića, u dogovoru sa ljudima iz kluba, iz Humske 1 put Niona otišao je spisak igrača za dvomeč sa Budućnosti, potvrđen ovog ponedeljka i na zvaničnom sajtu UEFA. Na njemu se nalazi i novi štoper Nemanja P. Miletić, većina igrača koji su prošli pripremni period, ali je uočljivo da za susrete u ovoj rundi kvalifikacija Đukićne računa na vezistu Miilana Radina (imao nekoliko zapaženih partija u finišu minule sezone), napadača Vladimira Đilasa i četvrtog golmana Đorđa Lazovića, iako su sva trojica prošli pripremni period na Zlatiboru i u Sloveniji.

Činjenica da je na A listi trenutno 21 igrač, a da je maksimalno dozvoljeno da ih bude 25, znači da Partizan može da dopiše još četvoricu. Posebno je zanimljivo saznanje MOZZART Sporta da se jedno od tih preostalih mesta čuva za Sejdubu Sumu, odnosno da bitka za potpis veziste Slovana još nije izgubljena.

ŠOKANTNA I SUROVA KAZNA UEFA: Užasne vesti za Grobare i Partizan dan pred meč protiv Budućnosti!

Doduše, čak i da dođe u narednim danima, on ne bi konkurisao za, na primer, revanš u Podgoroci, ali bi imao vremena da se spremi za susrete trećeg kola kvalifikacija, pod uslovom da Parni valjak eliminiče prvaka Crne Gore.

SRAMOTA! Teniserka koja nikad nije prošla 2. kolo Gren slema žestoko isprozivala Novaka Đokovića! (VIDEO)

foto: Printscreen/TV Partizan

Na sajtu UEFA nisu osvanula imena igrača kao što su Strahinja Bošnjak, Svetozar Marković, Danilo Pantić, Đorđe Jovanović, Sava Petrov... Trik je u tome da će svi oni da se nađu na takozvanoj B listi, na kojoj ne postoji ograničene u smislu broja igrača, već su jedina ograničenja vezana za godište (moraju da budu rođeni posle 1. januara 1996) i da su ponikli u klubu, što pomenuti momci ispunjavaju...

ŽOC VRAĆA PARTIZAN NA VELIKU SCENU! Da li su ove reči potvrda da Obradović planira ozbiljan projekat sa turskim kapitalom? (FOTO)

ZVANIČNO! Bivši igrač Zvezde i Partizana potpisao za Armani! (VIDEO)

I još nešto: u odnosu na minulu sezonu došlo je do dve promene kad su brojevi na poleđini dresova u pitanju. Reprezentativac Crne Gore Marko Janković nosiće „desetku“, dok je povratnik Danilo Pantić izabrao 55, koji je dužio u tokom prvog mandata.

AJDE SAD NEKA BRITANCI NAPIŠU NEŠTO AKO SMEJU: Posle ovakve Novakove ljubavne poruke ima da se zavuku u mišju rupu! (FOTO)

SPISAK PARTIZANOVIH IGRAČA PRIJAVLJENIH UEFA (A LISTA):

Golmani: Filip Kljajić (12), Marko Jovičić (61), Nemanja Stevanović (85); Defanzivci: Miroslav Vulićević (4), Lazar Ćirković (6), Bojan Ostojić (23), Mohamed el Monir (13), Nemanja G. Miletić (26), Nemanja P. Miletić (73); Vezisti: Marko Janković (10), Petar Đuričković (11), Saša Marjanović (17), Marko Jevtović (21), Saša Ilić (22), Everton Luiz (25), Nebojša Kosović (27), Leonardo da Silva Soza (42), Alen Stevanović (91), Nemanja Mihajlović (7); Napadači: Leandre Tavamba (3) i Uroš Đurđević (32).

Napomena: U zagradi je broj igrača na dresu

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.