Predsednik Budućnosti ne sme da prognozira da bi njegov tim mogao da iznenadi Partizan, ali veruje da je to moguće! (VIDEO)
Foto: Dado Djilas

balkanski derbi u ligi šampiona

Predsednik Budućnosti ne sme da prognozira da bi njegov tim mogao da iznenadi Partizan, ali veruje da je to moguće! (VIDEO)

Očekuje se veoma interesantan dvomeč kako na terenu tako i na tribinama

Objavljeno:

Balkanski derbi u kvalifikacijama za Ligu šampiona između beogradskog Partizana i podgoričke Budućnosti izaziva sve veću pažnju javnosti.

Tim povodom oglasio se i predsednik Budućnosti Žarko Burić koji od dvomeča sa crno-belima očekuje pravi spektakl.

- Imamo izuzetnog i vrlo atraktivnog protivnika, tako da moramo dati sve od sebe da pružimo što bolju igru u oba meča i nadam, se da će naša publika biti zadovoljna igrom koju ćemo pružiti. Kvalifikacije za Ligu šampiona su izazov za sve ekipe iz regiona, pa tako i za Budućnost. Zadovoljstvo je biti deo ovog elitnog takmičenja. - izjavio je Burić za Arenu.

Pitali smo Rakočevića sa koja dva igrača bi izašao na crtu srpskim šampionima u basketu! Jedan je Hrvat, a drugi bi vam teško pao na pamet! (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Budućnosti rekao je da očekuje težak dvomeč i da se ne bi bavio procenama koja ekipa će otići dalje:

- Ne bih se bavio procentima iz dva razloga. Prvo, kao predsednik FK Budućnost potpuno je prirodno da sam subjektivan. S druge strane, u fudbalu je jako teško prognozirati konačan rezultat, jer je draž fudbala upravo u neizvesnosti. Rekao bih da Budućnost nije bez šanse u ovom dvomeču, međutim, teren je jedino pravo merilo, tako da je najbolje da se ne bavimo prognozama nego da uživamo u utakmicama. U svakom slučaju, ko bude bolji u ovom dvomeču zaslužuje da prođe u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Za kraj, Burić se osvrnuo i na potencijalni navijački okršaj Varvara i Grobara:

- Angažovani su i stručnjaci iz različitih oblasti, od bezbednosnih do marketinških, kako bi organizacija navedene utakmice protekla u najboljem redu i po standardima UEFA za ovaj nivo takmičenja. Verujem da će utakmica Pod Goricom biti istinski spektakl za sve ljubitelje fudbala i očekujemo od Varvara kao i svih navijača da će navijati u sportskom duhu i na taj način pomoći klubu da se što bolje predstavi na evropskoj sceni.

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dejan Tomašević

(Espreso.co.rs / Arena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.