MILOJEVIĆ POVEO 28 IGRAČA NA ZLATIBOR: Krenuo i stranac za koga su navijači mislili da je otpisan! Čekaju se ostali! (FOTO)
Foto: fkcrvenazvezda.com

odlazak na planinu

MILOJEVIĆ POVEO 28 IGRAČA NA ZLATIBOR: Krenuo i stranac za koga su navijači mislili da je otpisan! Čekaju se ostali! (FOTO)

Crveno-beli će 12 dana raditi na srpskoj planini i odigrati dve prijateljske utakmice

Objavljeno: 11:05h

Od stranaca su se u autobusu pojavili Džon Ruiz i Mateus Viveiros, dok će se u toku dana ekipi priključiti Abraham Frimpong, Damijan Le Talek i Mičel Donald.

Na Zlatibor su otputovali sledeći igrači: Damir Kahriman, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković, Stefan Milošević, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Andrija Luković, Nenad Milijaš, Marko Gobeljić, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Vanja Vučićević, Slavoljub Srnić, Milan Pavkov, Luka Adžić, Milan Senić, Stefa Ilić, Nemanja Stojić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Lazar Romanić, Dejan Joveljić, Veljko Nikolić, Jug Stanojev, Slađan Rakić, Aleksa Terzić. A od stranaca su otputovali DŽon Ruiz i mladi Brazilac Mateus. U toku sutrašnjeg dana ekipi će se priključiti Abraham Frimpong, Damjan La Talek i Mičel Donald.

foto: Espreso.co.rs

U među vremenu je kompletiran stručni štab, pošto je umesto dugogodišnjeg trenera golmana Srđana Maksimovića, njegovu dužnost preuzeo Dušan Gašić, dosadašnji trener golmana u omladinskoj školi.

Planirano je da Zvezda odigra dve prijateljske utakmice, a da se u Beograd vrati 24. juna.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.