PARTIZAN UPALIO MOTORE: Đukić najavio na okupljanju napad na Evropu!
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

krenuo parni valjak

PARTIZAN UPALIO MOTORE: Đukić najavio na okupljanju napad na Evropu!

Crno-beli su obavili prozivku na početku priprema za novu sezonu

Objavljeno: 16:47h

Istog mišljenja su i čelni ljudi kluba iz Humske, predsednik Milorad Vučelić i sportski direktor Ivica Iliev.

- Verujem da možemo i da smo spremni da napravimo veliki iskorsak u Evropi. Pokazali ste da imate pobednički mentalitet i snagu za tako nešto. Verujemo u vas - poručio je Iliev igračima.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

- Proveselili smo se i ono što smo osvojili, sada moramo da odbranimo. Sledi i novi izazov evropskih takmičenja, koja su nama veoma važna. Vašim igrama i trudom treba da zauzmemo ozbiljno mesto i u Evropi. Uzdamo se u vas i nema razloga da ne nastavite blistavi, pobednički niz - uz još jednu čestitku igračima za sve urađeno u prethodnoj sezoni.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Očekivano, neće se svi igrači staviti na raspolaganje novom treneru. Pre svega neće biti onih koji su imali ili imaju i dalje reprezentativne obaveze (Kosović, Janković, Đurđević), nema ni stranaca Leonarda i El Monira.

Ipak, tu je Everton Luiz, kao i dosta mladih i talentovanih igrača iz omladinske škole koji će početi pripreme sa prvim timom: Bošnjak (štoper), Nišić, Đerlek, Birmančević (vezni), Strahinja Jovanović, Kokir (krila), Vujanić, Petrov, Vlahović i Đorđe Jovanović (napad).

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.