KOKEZA O VUČIĆU, ZVEZDI, TERZIĆU I ANĐUSU: Najveće laži i gluposti koje sam čuo u životu!
Foto: Fonet/Antonio Ahel/Saša Pavlić Koky/Zorana Jevtić

Odbacio sve

KOKEZA O VUČIĆU, ZVEZDI, TERZIĆU I ANĐUSU: Najveće laži i gluposti koje sam čuo u životu!

Predsednik FSS je odgovorio na priče koje su poslednjih dana izazvala veliku reakciju u javnosti

Objavljeno:

Što se tiče predstojećeg meča protiv Velsa u kvalifikacijama, Kokeza je rekao da se nada da će utakmica protiv Velsa proći u najboljem redu i da su poučeni prethodnim iskustvima preduzete sve mere bezbednosti.

foto: Dado Đilas

- Nadamo se da će sve proteći u najboljem redu. Svakome ko voli svoju zemlju, tako nešto ne može da mu padne na pamet. Poučeni prethodnim iskustvima, preduzeli smo sve mere, kontaktirali smo državne institucije i organe, imali smo sastanak sa predstavnicima policije. Razgovarali smo o tome koje nepoželjne stvari eventualno mogu da se dogode.

Kokeza je naveo da "apsolutno veruje" da će državne intitucije učiniti sve što je u njihovoj moći ako se dogode neke nepoželjne stvari. On je rekao i da je zadovoljan atmosferom u reprezentaciji i istakao da postoje svi uslovi da se pobedi Vels.

foto: news1/sasa Pavlic Koky

- Atmosfera je izuzetno dobra, pozitivna, tako da se nadamo da ćemo uspeti da pobedimo Vels. Sve naše ambicije i želje idu u tom pravcu. Reprezentativci daju maksimum na svakom treningu, samo tako treba da nastave - rekao je Kokeza.

Utakmica između Srbije i Velsa se igra u nedelju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Dejan Anđus

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.