KAKAV SAD EPITET DA JOJ DAMO? UEFA delegirala sudije za meč Srbije i Velsa, Delije i Grobari će poludeti kada vide ko je arbitar! (VIDEO)
Foto: FSS

UF

KAKAV SAD EPITET DA JOJ DAMO? UEFA delegirala sudije za meč Srbije i Velsa, Delije i Grobari će poludeti kada vide ko je arbitar! (VIDEO)

Setićete se kako je loše sudio pre nekoliko godina u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Inače, sudio je i Bežaniji u Evropi

Objavljeno:

Na zvaničnom sajtu UEFA navodi se da će pravdu deliti sudijska četvorka iz Portugala na čelu sa Manuelom de Souzom koji je u tekućim kvalifikacijama već sudio na dve utakmice.

Vučić se PLAŠI Delija sa Severa i zato im NAMEŠTA MILIONSKE POSLOVE preko EPS-a! Nove šokantne optužbe na račun predsednika Srbije!

Radi se o arbitru koji je u prošlosti sudio mečeve beogradskih "večitih" u Evropi, a u ranoj fazi internacionalne karijere imao je priliku da sudi i Bežaniji! Navijači Crvene zvezde sigurno se sećaju revanš utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Zvezde i Slovana iz Bratislave koja je završena trijumfom gostujućeg tima rezultatom 2:1.

Pored pomenutog susreta De Souza je sudio utakmicu 3. runde kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Genka koja je završena rezultatom 1:1.

NEBO SE OTVORILO, ARENA JE EKSPLODIRALA! Delije, počnite da slavite! Ali, i da se pripremate za spektakl (VIDEO)

Bio je to revanš susret u kojem je Partizan jurio zaostatak od 2:1, a ostaće upamćeno da je u 56. minutu De Souza "počastio" goste penalom nakon što je lopta pogodila u ruku Aleksandra Miljkovića.

Genk je preko tog penala stigao do izjednačenja i plasmana u plej-of, a zatim je na penale eliminisao Makabi Haifu i prošao u grupnu fazu Lige šampiona.

Bio je toliko srčan, da mu je srce stalo pre vremena: Ovo je priča o Šeiku Tioteu, bosonogom dečaku koji je prerano otišao! (VIDEO)

Manuelu de Souzi u Beogradu će pomagati Rikardo Santoš i Njunjo Pereira. Utakmica Srbija - Vels igra se u nedelju od 20.45.

BONUS VIDEO: Mažić reagovao na provokacije Grobara

(Espreso.co.rs/Sportske.net)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.