PREPUCAVANJE SA ZVEZDOM I ZRINJSKI: Đukić je dao svoje odgovore na 2 pitanja koja su prilično interesovala Grobare!
Foto: Espreso

evo šta on kaže

PREPUCAVANJE SA ZVEZDOM I ZRINJSKI: Đukić je dao svoje odgovore na 2 pitanja koja su prilično interesovala Grobare!

Novi trener crno-belih je istakao da neke stvari u domaćem fudbalu prilično ga srozavaju

Objavljeno: 16:02h

- Nemam nikakvih problema sa Zvezdanom Terzićem. Sarađivao sam sa njim. Što se tiče prepucavanja, mi sami obaramo rejting našoj ligi, što nije dobro. Živimo od prodajen mladih igrača, a mi sami se previše blatimo. Trebalo bi više da se hvalimo, da naši igrači budu poznatiji, da se oni provlače po medijima. Da me pitate da navedem 20 igrača iz naše lige, ne bih znao, jer se ne provlače po medijima. Ne bih znao, jer se po medijima provlače sportski radnici umesto njih. Mnogi ne znaju ko je novi trener Barse, ali svi znaju Mesija, Nejmara i Suareza. Kod nas 17-godišnjaci postaju prvotimci, a u Španiji je to nemoguće. Naši postaju ozbijni igrači već sa 18, 19, 20 godina. Valjalo bi da zaštitimo ovu našu ligu - odgovorio je Đukić.

foto: AP

Takođe, interesantno je da bi crno-beli u kvalifikacijama mogli da nalete na ekipu Zrinjskog, a upravo je za vreme njegovog trenerskog mandata Partizan igrao sa njima i bio izbačen iz kvalifikacija za Kup UEFA zbog izgreda i nereda navijača, iako je na terenu pregazio ekipu iz Mostara.

NE! NE! SAMO TO NE! Potencijalni pokolj Grobara i Hrvata! UEFA da reaguje, da se ne bi skupljali delovi tela po tribinama! (VIDEO)

- Zrinjski je bio dobra ekipa. Tada smo ih mi pobedili, ali nismo prošli jer smo bili kažnjeni. Prošlo je deset godina... Kakvi su sada, to ne znam. Ja poštujem sve rivale, a na prvom mestu verujem u moj Partizan - rekao je on.

BONUS VIDEO: CRNO-BELO SLAVLJE NA BRDU: Čukini klinci razbili Zvezdu, pa prozivali crveno-bele

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.