Grobari, vadite maramice! Iliev poručio da jedan od najboljih igrača Partizana mora da ide zbog dobrobiti kluba!
Foto: Saša Pavlić Koky

Za dobrobit tima

Grobari, vadite maramice! Iliev poručio da jedan od najboljih igrača Partizana mora da ide zbog dobrobiti kluba!

Sportski direktko crno-belih je istakao da niko nije naivan i da su ponovo na površinu isplivale neke stvari koje on ne želi da vidi u timu

Objavljeno: 18:16h

- Uvek sam iskren, trenutak je i kada mogu to da kažem. Sećate se, odreagovao sam i medijski, skrenuo na ponašanje njih dvojice, ne potencirajući ih direktno. Čak su preduzete i neke mere da se to smiri i smirilo se. Međutim, na kraju ponovo su isplivale te više nego i očigledne stvari. Neko na to i može da zažmuri, ali niko ovde nije naivan. Za dobrobit Partizana trebalo bi da se jedan od njih dvojice proda - rekao je Iliev za "Žurnal".

NAJNOVIJE SAZNANJE! Terzićeva budućnost u Zvezdi zavisi samo od jedne stvari! (FOTO)

Jasno je da ovde nije reč o novcu, već pre svega odnosu njih dvojice, kada su u jednom trenutku počeli da se takmiče međusobno ko će dati više golova i kada je na površinu isplivao njihov ego umesto dobrobiti tima, zbog čega ih je sportski direktor i javno kritikovao.

BIO SAM VATRENI ZVEZDAŠ: Đukićeva izjava zbog koje su Delije odmah počele da prozivaju Grobare! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

Kako sam ističe, ključni trenutak u osvajanju duple krune bila je zimska pauza kada se klub suočio sa finansijskim problemima, suspenzijom UEFA i potencijalnim odlaskom Leonarda.

FORZA JUVE ILI HALA MADRID?! Pročitajte ovaj tekst i slobodno smete da "mjutujete" komentatora u subotu uveče?! (FOTO) (VIDEO)

- Zima je bila ključna i - pokazali smo veličinu. Imali smo problem sa igranjem u Evropi - rešen je. Govorili su - nema finansija, biće rasprodaje. Niko, ipak, nije otišao, iako su svi očekivali da će da nas napusti Leonardo. Obećao sam: ako on ode, idem i ja! Sve smo ispunili, uradili mnogo velikih stvari za klub. Eto, dupla kruna, u koju smo samo mi verovali. Sad je najčešća rečenica: ''Sećaš li se kad sam ti rekao da će ovako da bude?'' Slušam, ne verujem, ispada da samo ja nisam verovao?!

ŠTA SE TO KUVA NA MARAKANI? Stranac krenuo za Beograd i pomenuo Zvezdu, iako je Milojević već tu! (FOTO)

foto: Beta

Navijači i simpatizeri crno-belih su sada već navikli da uoči prelaznih rokova Iliev najavljuje "bombe", ali to se sada promenilo.

- Moj nastup je u početku bio euforičan - i kao igrač bio sam takav- pukovnik ili pokojnik. Došao sam da napravim velike stvari, ali ako nisam sposoban za to povući ću se. Ne volim sredinu, ili jesi ili nisi. Sada, pošto se sve pokazuje kao tako, Ivica Iliev više ne obećava, samo će da nastavi u istom stilu, ritmu. Ako znate njegove karakterne osobine i kapacitete - verujte - rekao je Iliev.

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.