Šta je to sa upravom Partizana i zakonom? Bivši prvi čovek crno-belih OSUĐEN na godinu dana!
Foto: Saša Pavlić Koky

365 dana

Šta je to sa upravom Partizana i zakonom? Bivši prvi čovek crno-belih OSUĐEN na godinu dana!

Đurić je na slobodu pušten 23. januara 2014. godine, pošto je položio jemstvo koje je sud odredio od dva miliona evra - kada je „Zekstra“ upisala hipoteku na poslovni prostor u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu

Objavljeno: 16:00h

Đurić je, kako je dodala, takođe obavezan da solidarno sa privrednim društvom "Zekstra grupa zekstra" doo Beograd na ime imovinsko pravnog zahteva Veterinarskom zavodu ad uplati 203.004.045,10 dinara.

U vreme kućnog zatvora biće mu uračunato i 10 dana pritvora, koliko je proveo u njemu, kada je zbog sporne privatizacije uhapšen 13. januara 2014.

CRN DAN ZA FUDBAL: Mladi srpski igrač preminuo na terenu!

Đurić je na slobodu pušten 23. januara 2014. godine, pošto je položio jemstvo koje je sud odredio od dva miliona evra - kada je „Zekstra“ upisala hipoteku na poslovni prostor u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

foto: Dado Đilas

Đurića u ovim slučaju tužilaštvo je teretilo da je u postupku privatizacije od 2006. do 2010. za konzorcijum pravnih lica „Zekstra“ i „Bankom“ pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu većem od 207 miliona dinara.

Osim ovog, protiv Đurića se vodi postupak i zbog sumnje da je zloupotrebama oštetio pančevačku „Azotaru“ prilikom kupoprodaje mineralnih đubriva.

Noletovu šetnju Parizom nije mogao da pokvari ni španski inatlija! Đoković pohitao ka odbrani trona! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo/Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.