Marko Nikolić obelodanio na koji način Partizan planira da dođe do Lige šampiona! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NEMA ODMORA ZA NJEGA

Marko Nikolić obelodanio na koji način Partizan planira da dođe do Lige šampiona! (FOTO)

Naravno, prezadovoljan je učinjenim u minuloj sezoni, u kojoj je uspeo da ispuni obećanje dato ''Grobarima'' po neplanranom završetku svog prvog mandata u Humskoj pre dve godine

Objavljeno:
foto: Filip Plavčić

- Počinjemo sa obaveznim medicinskim testovima 10. i 11. juna, a prozivka je 12. juna. Dva dana krećemo na sedmodnevne pripreme na Zlatibor gde ćemo odigrati kontrolni meč protiv Mladosti iz Lučana, a 21. juna se vraćamo u Beograd. Posle dva dana odmora, selimo se u Sloveniju gde ćemo na desetodnevnim pripremama igrati protiv Kopenhagena i CSKA iz Moskve - izjavio je Nikolić. Naravno, prezadovoljan je učinjenim u minuloj sezoni, u kojoj je uspeo da ispuni obećanje dato Grobarima po neplanranom završetku svog prvog mandata u Humskoj pre dve godine.

IZNENAĐENJE: Crvena zvezda ostala bez reprezentativca! (VIDEO)

- Jednom sam već otišao iz Partizana, kada je bio prvi na tabeli i pred finalom Kupa. Tada sam obećao da ću da se vratim i da ću sa svojim igračima da završim započeti posao i da ćemo napraviti uspeh za pamćenje - podseća Nikolić. Tridesetosmogodišnji stručnjak se takođe osvrnuo i na prozivke iz Zvezde da je u finalu ''parkirao autobus'' pred golom Nemanje Stevanovića. Naravno, imao je spreman odgovor. - Finala se ne igraju, ona se osvajaju - zaključio je Nikolić.

BONUS VIDEO: Mažić reagovao na provokacije Grobara

(Espreso.co.rs/Novosti.rs/Sportske.net)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.