Danas će svi gledati Partizan i Zvezdu, a pojma nemaju da se na drugom kraju Beograda igra FUDBALSKA UTAKMICA VEKA! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

LUDNICA U ZEMUNU

Danas će svi gledati Partizan i Zvezdu, a pojma nemaju da se na drugom kraju Beograda igra FUDBALSKA UTAKMICA VEKA! (FOTO)

Klub star 103 godine, koji nikada nije ušao u viši rang, igra utakmicu kojom može da ispiše novu stranicu duge i bogate istorije

Objavljeno:

U pitanju je utakmica koja se od 16.30 igra na stadionu Milutinca u Zemunu (iznajmljenom terenu u ovom slučaju) u kojoj se sastaju ljuti lokalni rivali sa Novog Beograda - Studentski grad kao nominalni domaćin i BUSK. Derbi Međuopštinske lige!

Ekipa Studentskog grada ima solidnu infrastrukturu, mlađe kategorije iz kojih se najtalentovanija deca izvlače u prvi tim i prodaju, dok BUSK ima 103 godine dugu istoriju bez ijednog jedinog penjanja u viši rang, iz takozvane "beton lige".

foto: FK BUSK

Stanje na tabeli je takvo da pobeda bilo kog od ova dva tima donosi titulu i plasman u Prvu beogradsku ligu, dok remi može i jedne i druge da skloni sa prvog mesta, ukoliko u istom terminu, samo na drugom kraju Beograda, Rekreativo (trećeplasiran, dva boda manje od vodećeg dvojca) pobedi Busije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.