PORUKA TONČEVA VEČITIMA: Idemo na pobedu protiv Partizana samo da se ovi iz Zvezde ponadaju tituli, a onda...
Foto: Dragan Kadić

nema popusta nikome

PORUKA TONČEVA VEČITIMA: Idemo na pobedu protiv Partizana samo da se ovi iz Zvezde ponadaju tituli, a onda...

Prvi čovek Nišlija je rekao da će njegov klub jurišati svim snagama protiv oba kluba sa Topčiderskog brda
Objavljeno:

- Radnički će u sredu svom snagom igrati na pobedu protiv Partizana! Igramo samo za sebe jer su nam bodovi neophodni za Evropu. Razmišljamo isključivo o našim ambicijama, a da li će to odgovarati ovima ili onima, to nas apsolutno ne zanima. Radnički uvek ide na pobedu, to je parola novog rukovodstva i kod nas ne postoje kalkulacije. Najslađi scenario u poslednja dva kola bio bi da pobedimo Partizan i tako malo obradujemo zvezdaše, pa onda da ih razočaramo na „Marakani“ u poslednjem kolu šampionata - rekao je Tončev i dodao:

foto: Fonet

- Tvrdim da će Partizanu ovo gostovanje biti najteže u sezoni. Siguran sam da im nije svejedno pred ovaj meč. Oni će biti pod ogromnim pritiskom jer im jedino trijumf odgovara. Partizanovi fudbaleri nisu mnogo veća klasa od ovih koji igraju u Radničkom, nisam siguran da će moći da se izbore sa pritiskom. Uopšte ne strahujem od Partitanovog napadačkog tandema Leonardo-Đurđević. Pratio sam njihovu igru sa Voždovcem u subotu i nisu se baš pokazali. Siguran sam da njih dvojica na „Čairu” neće postići gol.

On se osvrnuo i na to što je bio član uprave crveno-belih, ali to ne znači da Radnički neće igrati punom snagom protiv njih u poslednjem kolu.

- Jesam zvezdaš, priznajem, ali sada sam u Radničkom i razmišljam kao navijač tog kluba. Pre svega, ja sam borac za fudbal, da se svaka utakmica igra časno i pošteno, bez ikakvih kalkulacija.

BONUS VIDEO: Tuča ispred svlačionice posle derbija: Kanga udario Leonarda

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.