Nije mnogo trebalo Partizanu da žestoko odgovori na napad Zvezde: Vi se hvalite da na su vam na svim funkcijama u FSS Zvezdaši!
Foto: Saša Pavlić Koky

Nekoliko minuta pre ponoći

Nije mnogo trebalo Partizanu da žestoko odgovori na napad Zvezde: Vi se hvalite da na su vam na svim funkcijama u FSS Zvezdaši!

Oštro saopštenje sa Marakane nije prošlo bez istog takvog odgovora iz Humske
Objavljeno: 08:26h

- Nije nam nejasno da su poslednja saopštenja iz FK Crvena Zvezda upravo vršenje žestokog pritiska na ukupnu fudbalsku organizaciju, pa i na predsednika FSS u cilju da se regularnost u završnici prvenstva grubo skrši u korist Crvene Zvezde.

foto: Dado Đilas

- To se posebno čini pred utakmicu 36.kola SLS Radnički Niš - Partizan. Ako je već nekom smetalo mirno praćenje utakmice Partizanovih navijača u 35. kolu SLS protiv ekipe Voždovca van stadiona Partizana, pitamo se kako to da mu se dopada protesna šetnja Zvezdinih navijača ulicama Beograda?

- Karakteristično je da nijedno saopštenje FK Crvena Zvezda uopšte ne pominje kvalitet fudbalske igre,fudbalski teren,a ni rezultate na derbijima koja su za njih katastrofalna. Sva saopštenja od reda su usmerena na ono što se dešava van sporta i na to i samo na to su naši konkurenti koncentrisani. I to jasno govori o čemu se radi.

foto: Saša Pavlić Koky

- Ima u tim izjavama i zvaničnim saopštenjima svega i svačega, ali ni reči o fudbalu. Sva ta saopštenja su samo pokušaj da se svi svrstamo u koš u kojem smo svi isti, u kojem svi nešto mešetarimo, krademo, varamo - nismo isti! Partizanovi fudbaleri sve što su postigli postigli su svojom igrom,a niko iz Partizana niti je bio šta nameštao niti ima bilo kakve veze sa bilo kakvim nameštanjima, kladionicama, “prelazima“.

- Mi nikada nismo pokušali da se takmičimo sa ljudima koji su, kao sto je opšte poznato, ogrezli u raznim van sportskim radnjama. Znali smo i znamo da na tom polju nemamo šta da tražimo i da moramo da se koncentrišemo na ono što jedino i najbolje znamo sport. I to je i samo to u našoj fudbalskoj igri urodilo plodom,te smo uvereni da će tako i ostati - piše u saopštenju FK Partizan.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na utakmici sa Mladosti

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.