SVE VAS JE OVO ZANIMALO: Poznato je zašto je tek sada suspendovan Partizanov stadion!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

sve je jasno

SVE VAS JE OVO ZANIMALO: Poznato je zašto je tek sada suspendovan Partizanov stadion!

Disciplinska komisija FSS oglasila se povodom izrečene kazne i drugih potencijalnih nepravilnosti u srpskom fudbalu
Objavljeno: 13:00h

S obzirom na vreme praznika koje je bilo u periodu kada je trebalo da se odluči o kazni crno-belih komisija nije mogla da bude kompletna.

- Drugo, angažman nas u Komisiji je volonterski, plus dolazimo iz različitih delova Srbije, zbog čega nam nije lako i uvek moguće okupiti se u punom broju u Beogradu. Najzad, većina je koristila odmore pre i posle prvomajskih praznika- rekao je Stevanović.

OVAJ TROFEJ ZA MESEC DANA U SVOJIM RUKAMA DRŽAĆE LEBRON ILI KARI! Pehar NBA lige upravo stigao u BG, a mi smo bili na licu mesta i prvi ga podigli! (FOTO) (VIDEO)

foto: Beta / Dragan Gojić

Njegove kolege iz Fudbalskog saveza Srbije, okupljene u Sudijskoj komisiji, oštro su saopštenjem napale Partizan i Crvenu zvezdu okrivljujući ih za pritiske na sudije i najavio pokretanje istrage.

- Hoćemo, pokrenućemo istragu, ako nam neko podnese prijavu protiv lica ili klubova za koje se tvrdi da su radili pomenute stvari- rekao je Stevanović.

Potom je objasnio da je struktura FSS takva da Disciplinska komisija odlučuje o kaznama, ali se ne bavi samim postupcima.

- Mi smo vam neka vrsta malog suda, a ne istražni organ. Nemamo ni pravo, ni obavezu da skupljamo dokaze, naš je posao da se izjašnjavamo o njima", rekao je Stevanović, ali nije rekao na koga je, konkretno, red da reaguje u ovom vakuumu koji je stvoren, odnosno ko "ima pravo da skuplja dokaze"-

- Mislim da bi i državni organi trebalo da se umešaju u rešavanje ovih nimalo naivnih problema- izjavio je na kraju intervjua za "Danas".

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.