SVE VAS JE OVO ZANIMALO: Poznato je zašto je tek sada suspendovan Partizanov stadion!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

sve je jasno

SVE VAS JE OVO ZANIMALO: Poznato je zašto je tek sada suspendovan Partizanov stadion!

Disciplinska komisija FSS oglasila se povodom izrečene kazne i drugih potencijalnih nepravilnosti u srpskom fudbalu
Objavljeno: 13:00h

Stadion Fudbalskog kluba Partizan zaključan je na dve utakmice, odnosno do kraja sezone, odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Navijači Partizana su u meču protiv Vojvodine 22. aprila vređali goste na verskoj i nacionalnoj osnovi, što im nije prvi put pa su crno- beli kažnjeni zatvaranjem kapija do kraja sezone.

Kazna je izrečena tek 10. maja, 18 dana nakon incidenata.

- Tek drugi put od početka godine, zbog privatnih obaveza, nisam mogao da prisustvujem sednici Disciplinske komisije, ali sam saglasan s donetom odlukom, jer je sankcija potpuno primerena težini počinjenog prekršaja, odnosno činjenici da se radi o ponovljenom incidentu. Sve je urađeno prema propisina FSS- počeo je priču predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović za izdanje "Danasa" od petka.

Marko Nikolić pred Voždovac govorio o optužbama iz Zvezde i imao je prejaku poruku za Grobare! (VIDEO)

foto: Dado Đilas

Na pitanje zašto kazna nije usledila ranije imao je spreman odgovor.

- Uvek bude pitanja: 'Zašto niste ovako, zbog čega niste onda?', pa je tako i sada. Iako je reč o uobičajenoj proceduri prikupljanja potrebnih materijala i izjava aktera o spornom događaju. Nije dovoljno samo što se na stadionu i prenosu čulo nedozvoljeno skandiranje- rekao je Stevanović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.