DULJAJ NA TRENINGU, PARTIZAN MORA DA "PRESEČE": Poznato ko će zameniti Igora ako dobije otkaz (FOTO)
Igor Duljaj tokom utakmice Partizana i TSC-a, Foto: Starsport©

BURNO U HUMSKOJ

DULJAJ NA TRENINGU, PARTIZAN MORA DA "PRESEČE": Poznato ko će zameniti Igora ako dobije otkaz (FOTO)

Crno-beli su do marta ili prvi na tabeli, a sada im se drma i druga pozicija koja vodi u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Objavljeno: 09:52h

Prema poslednjim informacijama, Igor Duljaj biće smenjen sa pozicije trenera Partizana u ponedeljak posle sastanka Upravnog odbora kluba.

Kap koja je prelila čašu je poraz od TSC-a u nedelju u Humskoj i Bačkotopolčani na pet kola do kraja imaju samo četiri manje.

Detalj sa utakmice Partizana i TSC-a
Detalj sa utakmice Partizana i TSC-afoto: Starsport©

Crno-beli su do marta ili prvi na tabeli, a sada im se drma i druga pozicija koja vodi u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Пласман обезедио Sofascore

Kako prenosi Telegraf, aktuelni strateg vodio je jutarnji trening, ali neće biti na pomenutom sastanku posle kog bi sve trebalo da bude jasnije.

Upravni odbor dao je nalog sportskom sektoru da donese konačnu odluku o Igorovom statusu i predloži rešenje za trenera ukoliko dođe do smene.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

Jasno je da crno-beli ukoliko već žele da se raziđu sa Duljajem, moraju da nađu privremeno rešenje, jer niko ne bi sada seo na klupu na duže staže.

Ne bi bio voljan da prihvati posao pred kraj sezone i ekipu koju nije trenirao i selektirao i da sebe lično eventualno dovede u još gori položaj.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

Privremeno rešenje može biti samo iz aktuelnog stručnog štaba i t u tom pogledu sve vodi ka Albertu Nađu ili nekom iz omladinske škole.

Sa druge strane, to bi bio rizik, jer većina nikada nije radila u seniorskom fudbalu, a rešenje van samog sistema je možda najdalja opcija.

Albert Nađ
Albert Nađfoto: Starsport

Teško da "parni valjak" u ovom trenutku može da nađe čoveka bez ambicija koji će da "gasi požar" i da mu se ne pruži šansa da posao nastavi na leto.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso/Telegraf/Z.I/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.