KATASTROFA! Hoće li Duljaj biti smenjen nakon ovoga što je uradio?
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

strašno

KATASTROFA! Hoće li Duljaj biti smenjen nakon ovoga što je uradio?

Nečuveno u istoriji Partizana

Objavljeno: 19:24h

Fudbaleri Partizana doživeli su novi poraz u Superligi Srbije, ovoga puta od Crvene zvezde u 173. večitom derbiju - 3:2.

Prethodno, bolji od Partizana bio je Čukarički i to identičnim rezultatom kao i na derbiju - 3:2. Tu i leži glavni problem crno-belih ove sezone - užasna defanzivna linija koju je skrpio i veruje joj trener Partizana Igor Duljaj?

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

Igor Duljaj je na klupu Partizana seo krajem februara 2023. godine i za sve ovo vreme nije uradio ništa. Tačnije, uspeo je ono što je retko kome pošlo za rukom pre njega. Završio je na 4. mestu u prošlogodišnjem šampionatu Srbije. Kasnije je sa Partizanom doživeo brodolom u Evropi i sa 6:0 u ukupnom skoru, izbačen je od Nordsjelanda u borbi za Ligu konferencija.

Sa druge strane Duljaj je, mora se priznati dugo bio lider na tabeli Superlige Srbije, a onda je za vrlo kratko vreme došao na minus 10 u odnosu na Crvenu zvezdu.

FK Partizan
foto: Starsport

Ipak, podatak koji bode oči i zbog kojeg bi neko morao da se zapita kako sa Duljajem dalje, jeste i ogroman broj primljenih golova pod njegovim vođstvom.

Duljaj je u Superligi Srbije sedeo na klupi Partizana na 44 zvanična meča, a njegov tim je za to vreme primio, obratite pažnju sada, čak 48 golova u ne tako moćnoj konkurenciji srpskog fudbala!

Sve je jasno, dalji komentar je suvišan!

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.