"KOD NAS NEMA NIŠTA SPOKOJNO": Igor Duljaj izneo sve u javnost
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

bez ustručavanja

"KOD NAS NEMA NIŠTA SPOKOJNO": Igor Duljaj izneo sve u javnost

Trener Partizana iskren kao i uvek

Objavljeno: 00:01h

Fudbaleri Partizana su savladali Novi Pazar sa 2:0 i tako ostali u trci sa Crvenom zvezdom pred plej-of.

Trener crno-belih Igor Duljaj je detaljno analizirao meč, kao i trenutno situciju u prvenstvu.

- Bilo je manje stresa, čini mi se da smo odlično ušli u utakmicu, na početku smo imali nekoliko izglednih prilika gde nismo postigli gol. Ono što je bilo važno je to da uz korektnu igru osvojimo tri boda. Novi Pazar ima dosta bivših igrača Partizana i danas su oni ti koji su mogli da naprave mnogo problema kao što su Ljajić, Suma, Bojat. Ali, ono što smo planirali to smo i ostvarili. Tri boda, bez povrede, bez primljenog gola, napravili smo par izmena da budemo svežiji za ovu utakmicu i malo smo razmišljali šta nas očekuje već u sredu. Ova utakmica je završena, da se neki igrači odmore i da se spremimo za sredu za Kup utakmicu.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

Drugi gol na meču je postigao Danil Kastiljo, o kome je Duljaj imao reči hvale.

- Kada smo ga gledali, znali smo o kakvom kvalitetu se radi, o kakvom igraču se radi. On napreduje iz dana u dan, to mu pomaže rad u Partizanu i naravno njegovi saigrači koji su ga prihvatili, raduje pogodak i Severine koji je nervirao publiku u poslednje vreme. Važno je da verujete u igrače, da mu date podršku i važno je da igrač oseća da verujete u njega i da ga podržavate - rekao je Duljaj.

Potom je pohvatlio i Kanutea koji se vratio posle po vrede, ali i Zahida.

- Zahid je odradio odličan posao kao i Goh koji je nenormalno trčao i otvarao dosta prostora za naše igrače, pogotovo za one koji su prihvatali loptu između linija. Kanute se vratio, a s obzirom na to da je imao pauzu, danas je bio solidan, nije gubio dosta lopti kao u prethodnom periodu, njemu pohvale, kao i celom timu i još jednom da se zahvalim na velikoj podršci navijača koji su došli da podrže Partizan.

Duljaj je odradio i nekoliko promena, a bio je zadovoljan i onime što je video od rezervista.

- Zadovoljan sam, nekad je teško kad se uđe, sve zavisi od mnogih stvari. Važno je da igrači kada uđu imaju želju i žele da odrade tih 15-20 minuta što se očekuje, to njihov posao.

Partizan je protiv Voždovca imao veoma težak meč, došli su do pobdede u poslednjim sekundama duela, dok je sada sve bilo lakše.

Duljaj slavi sa igračima
Duljaj slavi sa igračimafoto: Starsport©

- Mnogo bolje nego protiv Voždovca. Opet, Voždovac, ako uzmemo te dve utakmice protiv TSC-a gde su imali posed lopte, protiv Zvezde su šutnuli čak 10 puta, to je odlična ekipa, bez obzira na to što ne ostvaruju rezultate. To je odličan tim, mlad tim, samo nemaju sreće što se tiče rezultata. Danas smo bolje igrali, prirodna trava, lakše je kad imate podršku sa tribina.

Prokomentarisao je gol Aranđela Stojkovića protiv Voždovca.

- Jeste, bio nam je potreban jedan takav gol da pokažemo da smo tu, da imamo karakter i da ova družina crno-bela iako nekad nervira i mene i navijače, ne smemo da zamerimo jer oni daju svoj maksimum a to ljudi prepoznaju.

Na kraju, on je pričao upravo o bodovnoj prednosti u odnosu na TSC.

- Dres Partizana je izuzetno težak, kod nas nema ništa spokojno, ništa lako, razmišljamo o prvoj sledećoj utakmici, pre nego smo počeli sezonu, rekao sam da želimo da imamo Evropsku kartu, ništa nije gotovo dok ne bude gotovo i dok imamo jedan broj igrača koji imaju ne veliki broj godina i svoju vrednost i da ovaj tim sutra ima šta da ponudi na tržištu.

Bonus video:

03:13

Ivica Kralj Partizan

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.