Njihovo mišljenje Delije mnogo cene: Evo ko treba da bude novi trener Crvene zvezde! (VIDEO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ovo zanima sve zvezdaše

Njihovo mišljenje Delije mnogo cene: Evo ko treba da bude novi trener Crvene zvezde! (VIDEO)

Neki izlaz ne vide, neki se okreću realnim, neki malo manje realnim rešenjima. A kakvo je vaše mišljenje?
Objavljeno: 18:59h
foto: Filip Plavčić

On nije pominjao Božovića ni u kakvom kontekstu, ali ima onih koji jesu.

- Grof Božović je najgori trener Crvene zvezde još od lažnog Murinja - Saše Jankovića. Postoji nešto u fudbalu kod trenera, o tome sam pričao i sa Milanom Živadinovićem i sa Cigom Jovanovićem, a to je da postoji treneri koji su maleri. Takav je slučaj sa Grofom, kao i sa Zvezdanom Terzićem, koji su celog života maleri. Što se tiče toga ko bi trebalo da bude trener Crvene zvezde, to bi trebalo da bude neko od bivših igrača, a moj pik je Boško Đurovski, koga sam spominjao već mesec dana unazad i ja sam pokrenuo lavinu da on bude trener i trebalo bi da ostane i nakon završetka sezone. Za razliku od Grofa, Đurovski je taličan, o tome svedoči i njegova dupla kruna sa crveno-belima kada je preuzeo ekipu od Dušana Bajevića - istakao je svima dobro poznati Dejan Anđus.

Daleko smirenije mišljenje dao nam je bivši trener Crvene zvezde i prvi selektor samostalne Crne Gore u njenoj kratkoj istoriji.

- Ne bih mogao baš da pričam o imenima, to je na upravi Crvene zvezde da izabere. Bitno je da se izabere trener pobedničkog mentaliteta, da to bude profil ličnosti koja ima dobar CV, da bude veličina. Od Crvene zvezde se uvek očekuju pobede i trofeji, tako da novi trener mora da bude svestan gde je došao i da rezultati budu u skladu sa imenom kluba - istakao je Zoran Filipović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.