Njihovo mišljenje Delije mnogo cene: Evo ko treba da bude novi trener Crvene zvezde! (VIDEO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ovo zanima sve zvezdaše

Njihovo mišljenje Delije mnogo cene: Evo ko treba da bude novi trener Crvene zvezde! (VIDEO)

Neki izlaz ne vide, neki se okreću realnim, neki malo manje realnim rešenjima. A kakvo je vaše mišljenje?
Objavljeno: 18:59h

Crvena zvezda je ostala bez trenera tri kola pre kraja. Miodrag Grof Božović podneo je ostavku dan posle poraza od Voždovca rezultatom 2:3 na krovu TC Stadiona, a u javnosti se od tada konstantno priča o tome ko bi mogao da ga zameni na duže staze.

TERZIĆ NE PRIZNAJE TITULU PARTIZANA! Ona je neregularna, osvedočeni lopovi su pokrali sve! (VIDEO)

Razna imena dolazila su u opticaj, poput Matjaža Keka ili Boška Đurovskog (koji je preuzeo tim do kraja prolećnog dela sezone, do 27. maja, kada je finale Kupa).

foto: fkcrvenazvezda.com

Naravno, po kuloarima se priča i o nekim nerealnijim opcijama, a tu su i Aleksandar Sale Janković, Vladan Milojević i još nekolicina ljudi iz te "mlađe ekipe" srpske struke, međutim, niko osim Boška Đurovskog do sada nije preduzeo nikakav zvaničan korak.

TERZIĆ POVILENEO NA KONFERENCIJI! Ona kukavica Grof je otišao, šta čeka Terzić? Ponašate se kao idioti! (VIDEO)

Tim povodom, mi smo stupili u kontakt sa znamenitim ličnostima (sportskim komentatorima i jednim bivšim trenerom) kako bismo probali da odgonetnemo ko bi bio najbolja opcija za crveno-bele i da li bi dolazak slovenačkog stručnjaka zaista uneo novine koje su posrnulom velikanu zaista potrebne.

ISTINA PO ZVEZDANU TERZIĆU: Ovako je Partizan namestio prvenstvo, a šta ćemo sa utakmicama Zvezde??? (VIDEO)

- Ko god da vodi Zvezdu pod ovakvim uslovima i u ovakvom okruženju odvešće je na giljotinu. Njen problem u ovom času daleko je kompleksniji nego što se čini, ali nije nerešiv. Oni koji danas vode klub to takođe znaju, ali... Pravi navijači isto znaju... Zato, Zvezdo, neka ti je BOG na pomoći, jer ti pomoći u vremenu gde se vlada snagom zvanja, a ne znanja zapravo nema - istakao je za Espreso predstavnik "onog nekadašnjeg, dobrog" novinarstva Zoran Šećerov.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.