UDAR NA INTELIGENCIJU! Iliev bez dlake na jeziku - postajemo smešni sami sebi! (FOTO)
Foto: Fonet

da li se slažete?

UDAR NA INTELIGENCIJU! Iliev bez dlake na jeziku - postajemo smešni sami sebi! (FOTO)

Zanimljiva izjava Ivice Ilieva vezana za sve što se desilo u finišu prvenstva
Objavljeno:

- Sve je moguće u fudbalu, i ovo je bilo nerealno. Moramo da verujemo kao što smo kada smo bili drugi verovali da ćemo da budemo prvi. Igrači imaju dodatnu energiju, samopouzdanje. Sve je u našim rukama. Da bismo ostali broj jedan, moramo da nastavimo da radimo kao kad smo bili broj dva, jako, bez opuštanja i euforije jer nema prostora za to - rekao je sportski direktor crno-belih.

Grobari sanjaju Ljubljanu, dok je Delijama u mislima 1984. godina! Jedan od ovih legendarnih scenarija će se ponoviti tokom maja! (VIDEO)

foto: Dado Đilas

Prethodni period su obeležile svađe preko medija, pre svega ljudi iz Partizana i Zvezde, a pojedini su pre poraza od Voždovca tvrdili da Zvezda nema gde da izgubi do kraja prvenstva.

OSULI TEŠKU PALJBU! Srđan Obradović na stubu srama, Napredak objavio snimak za koji tvrdi da je dokaz sudijske pljačke! (VIDEO)

- Znao sam da će doći do toga. To je udar na inteligenciju. Postajemo smešni sami sebi. Ako nastavimo s takvim temama i s tim konstatacijama, onda smo baš smešni - rekao je Iliev.

Partizan će do kraja prvenstva igrati protiv Voždovca, Radničkog i Mladosti.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.