DULJAJ O VALJANJU IGRAČA PARTIZANA NA DERBIJU - "Morate da imate u vidu..." (FOTO)
Igor Duljaj na 172. večitom derbiju, Foto: Starsport©

"Znate kako..."

DULJAJ O VALJANJU IGRAČA PARTIZANA NA DERBIJU - "Morate da imate u vidu..." (FOTO)

Trener crno-belih iskren

Objavljeno:

Uroš Spajić, fudbaler Crvene zvezde posle remija u 172. večitom derbiju istakao je da su se igrači Partizana valjali po terenu i trošili vreme.

O tome je govorio i Igor Duljaj, trener crno-belih na konferenciji za medije pred utakmicu sa Napretkom iz Kruševca (petak, 16.55, besplatan ulaz).

Konkretno, dobio je pitanje - "kako gleda na to da se potegla ta tema o valjanju njegovih igrača na derbiju, a on je istakao da su njegovi igrači heroji i da im ne zamera ništa."

- Znate kako, sve je legitimno. Da se neko valja, ne valja. Ali morate da imate u vidu da su igrači Partizana igrali protiv Crvene zvezde i to koliko minuta sa igračem manje, pored svih problema koje smo imali. Što zdravstvenih, što zbog crvenog karotna, ipak ste igrali protiv Zvezde. Tim koji je igrao Ligu šampiona, tim koji ima fantastične pojedince u svojim redovima, tim koji ima ogormnu podršku navijača. Ja da zamerim igračima da se neko valjao? Mogu da kažem da su igrači Partizana veliki junaci, da nisu prodali ni mene, ni sebe, svoje ime, navijače i Partizan. Opet, to je prava sportska priča. Mi nikad nikome ne pretimo, uvek apostrofiram, to pričam od srca - rekao je Duljaj.

Igor Duljaj na 172. večitom derbiju
Igor Duljaj na 172. večitom derbijufoto: Starsport©

Imao je poruku za kraj.

- Mi treba da budemo primer generacijama koje dolaze iza nas, jer stasavaju nove generacije. Bilo je prelepo videti decu koja su došla da gledaju svoje idole. Roditelji koji su bili na tribinama sa decom, o tome treba da se priča, a ne da se priča o sudiji. Treba da se priča o prelepim golovima, o prelepoj atmosferi, o ljudima koji su došli iz inostranstva, koji su mogli da vide odlične igrače i u jednom i u drugom timu. To vam govorim iz prve ruke, jer se ljudi interesuju i za igrače Zvezde i Partizan. To je ono što mogu da kažem - zaključio je Duljaj.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.