SVI SE ČUDE! Otkriveno zašto je Duljaj pravio onakve izmene na derbiju!
Igor Duljaj, Foto: Starsport

172. Večiti derbi

SVI SE ČUDE! Otkriveno zašto je Duljaj pravio onakve izmene na derbiju!

Sada je sve jasno

Objavljeno: 20:00h

Fudbaleri Partizana odigrali su 2:2 na Marakani sa Crvenom zvezde u okviru 172. Večitog derbija.

Posle meča javnosti se obratio trener crno-belih Igor Duljaj:

- Kada ostanete sa igračem manje, ali najboljin aktera ovog meča bili su igrači oba tima i navijači. Bilo je dosta šansi i četiri gola. Imali smo veliki broj igrači koji su igrali bez treninga. Zvezda je postigla dva gola zasluženo i imala veliki broj šansi. Za mene su moji igrači pravi heroji. Osećanja su mi pomešana, rekao sa da Derbi neće rešiti pitanje šampiona. Ima još dosta bodova u opticaju - rekao je Duljaj.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

O suđenju:

- Ne želi da pričam o suđenju. Onaj ko vidi taj vidi sve - kratak je bio Duljaj.

Duljaj je govorio o Saldanji i izmenama koje je pravio. Odluka da pri vođstvu od 2:1 sa terena izvede Saldanju, Zahida i Natha, začudila je sve:

- Nisam rekao Saldanji da promeni kopačke, to oni sami znaju. Klizao se u prvom delu i kasnije je doneo odluku da promeni kopačke, a onda je nastavio o izmenama:

- Zahid je imao problem sa povredom i morao sa osvežim tim. Par igrača je sa par treninga igralo i zato sam morao da ih menjam. Nisam menjao na poluvremenu, to je jako teško. Pustio sam ih da igraju i verovao sam im - rekao je Duljaj.

Prpvkacije?

- Zvezde? Niko sa klupe Zvezde, to su kolege. To je bio neki gospodin, da li je spiker ili šta već. Sa klupom Zvezde smo se pozdravili na kraju utakmice, čestitali međusobno, i zaključili da je bio odličan meč.

Bonus video:

01:18

Bojan Kovačević posle 172. večitog derbija

(Espreso/D.T/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.