ODZVANJAJU REČI ČOVEKA KOJI JE POSLEDNJI "SRUŠIO" MARAKANU! Nikolićeva poruka oduševiće Grobare (FOTO)
Marko Nikolić i Bojan Ostojić pozdravljaju Grobare posle pobede na Marakani, Foto: Starsport©

LJUBIMAC NAVIJAČA

ODZVANJAJU REČI ČOVEKA KOJI JE POSLEDNJI "SRUŠIO" MARAKANU! Nikolićeva poruka oduševiće Grobare (FOTO)

Raduju me uspesi Partizana, činjenica da drži situaciju pod kontrolom, sa prvog mesta ulazi u važnu utakmicu, kaže iskusni stručnjak

Objavljeno:

Marko Nikolić je čovek koji je poslednji trener koji je na klupi Partizana pobedio Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić."

Takođe je i čovek koji je poslednji doneo titulu i duplu krunu u istoj toj sezoni, a sada je najavio 172. večiti derbi (subota, 17.00).

Marko Nikolić
Marko Nikolićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Čujem da će biti pun stadion, video sam negde fotografije redova ispred blagajni, verujem da euforija prati najavu najveće utakmice srpskog fudbala. Neka tako i bude, derbi je jedna od poslednjih, modernim vremenom, neokrnjenih svetkovina. Imam mnogo prijatelja među zvezdašima, trudio sam se zajedno sa Grofom Božovićem da ličnim primerima izvezemo vitešku nit ličnog pečata u meč Crvene zvezde i Partizana. Neka tako bude i u subotu, Srbijo, uživaj u spektaklu i dobrom fudbalu na stadionu "Rajko Mitić“. Bezbroj puta poslali smo najlepšu sliku u svet iz Beograda, verujem da će tako biti i u 172. derbi priči… - rekao je Nikolić za Sport klub.

Marko Nikolić
Marko Nikolićfoto: Starsport©

Partije Partizana mu unose dozu vere u pobedu.

- Raduju me uspesi Partizana, činjenica da drži situaciju pod kontrolom, sa prvog mesta ulazi u važnu utakmicu. Pratim, koliko vreme dozvoljava, trener Igor Duljaj povukao je nekoliko dobrih poteza u pripremi meča, pre svega, izolovao ekipu od dodatnih pritisaka, svestan težine subotnje utakmice. Vidim hrpu pozitivnih argumenata, cementirajućih detalja u stazi do konačnog uspeha. Verujem, u dubini duše, neće Partizan izgubiti! Negde, argumentovano, očekujem i maksimalan uspeh. Pobedu! - kaže Nikolić.

Marko Nikolić
Marko Nikolićfoto: Starsport©

Ceni rad Igora Duljaja i konstruckiju tima.

- Sviđa mi se ekipa… Brazilac Saldanja odličan je napadač, upečatljiv na terenu. Golman Aca Jovanović, kojeg poznajem iz mlađih selekcija Rada, ima ogroman uticaj i nikako nije iznanađenje. Izdvojio bih i grupu domaćih fudbalera, svesnih težine Partizanovog dresa, na čelu sa Nemanjom Nikolićem. Partizanov tim, potcenjen i omalovažavan s početka sezone, rastao je vremenom i u sportskim okvirima našao dodatne motive. Vanzemaljci ne igraju fudbal, prednost donose energija i pamet ovozemaljskih ljudi - istakao je Nikolić.

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - slavlje fudbalera Partizana

(Espreso/Sport klub/B.S/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.