ZVANIČNO! Pao potpis u Humskoj!
Stadion Partizana, Foto: Printskrin

DOGOVOR

ZVANIČNO! Pao potpis u Humskoj!

Paraf je stavljen

Objavljeno:

Predstavnici Fudbalskog kluba Partizan i Fudbalskog kluba Tron iz Požarevca potpisali su danas Protokol o poslovno-tehničkoj saradnji, koja samo još više pojačava ionako snažne veze Partizana sa armijom navijača u ovom gradu.

Protokol se pre svega odnosi na saradnja između omladinskih škola dva kluba, koja obuhvata edukaciju stručnog kadra požarevačkog kluba po programu Omladinske škole Partizana, koja je zvanično već dugi niz decenija u samom vrhu najboljih škola fudbala u Evropi.

Zatim, bilo je reči i o dolasku mališana iz FK Tron na Dečiju tribinu koja će biti organizovana i na narednim mečevima FK Partizan, a naglašeno je i da crno-beli već dugi niz godina ima sjajnu saradnju sa Sportskim udruženjem navijača Partizan 012 iz Požarevca.

FK Partizan
foto: FK Partizan

Uz sve to, precizirana je i marketinška saradnja, gde su oba kluba saglasna da će svojim moralnim i etičkim normama istupati u javnost, koristiti se imenom kluba i na što bolji način promovisati oba kluba, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Ispred Partizana činu svečanog potpisivanja Protokola su prisustvovali član UO, Dragan Trailović, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Maja Krstajć, kao i legende kluba Rade Zalad, Aco Trifunović, Vlado Čapljić, Ilija Zavišić i Zvonko Živković, dok su goste predstavljali predsednik, Dejan Elezović i njegov saradnik, Vladan Dinić, kao i šest članova raznih selekcija, među kojima je bila i jedna devojčica.

Prijateljima i od danas zvanično poslovnim partnerima uručeni su prigodni pokloni u znak sećanja na ovaj svečani trenutak.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso/Kurir/D.I)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.