GROBARI U STRAHU! Da li je vreme za Saničanina na DERBIJU?
Siniša Saničanin, Foto: Printscreen/Arenasport 1

iskusni štoper

GROBARI U STRAHU! Da li je vreme za Saničanina na DERBIJU?

Sve zavisi od povrede kapitena!

Objavljeno:

U subotu, sa početkom u 17 časova, na programu je 172. Večiti derbi!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće prvoplasirani tim na tabeli Superlige Srbije, Partizan, u nadi da će pobedom prestići svog ljutog rivala.

Siniša Saničanin
Siniša Saničaninfoto: Starsport©

Već smo pisali o kadrovskim problemima sa kojima se suočava trener crno-belih Igor Duljaj.

Vest da kapiten Partizana Svetozar Marković, ipak neće biti spreman za duel sa Zvezdom, upalila je sve alarme u Humskoj.

Partizan, ukoliko Marković ne istrči u subotu na teren Marakane, ostaje sa jednim pravim štoperom i to novajlijom, Bojanom Kovačevićem. Tu još treba dodati i Natana De Medinu koji još uvek nije zabeležio minute u Superlige Srbije, kao i alternativno rešenje u vidu Aleksandra Filipovića.

Jedini fudbaler u poslednjoj liniji crno-belih, sa iskustvom u derbijima je Siniša Saničanin, pored pomenutog Markovića.

Forma Siniše Saničanina je strmoglavom padu, a u ovoj sezoni je upisao tek četiri nastupa u crno-belom dresu. Njegovi kiksevi protiv Radničkog iz Kragujevca (3:3) jesenas u Humskoj, još uvek se "motaju" po glavama Grobara.

Od Šerifa kada je napravio bespotreban pena u februaru 2023. godine pa do danas, Saničanin je daleko od one stare forme kada je sa Igorom Vujačićem činio štoperski par.

Da li će Igor Duljaj psoegnuti za alternativom u vidu Filipovića ili će uz Kovačevića stati iskusni štoper iz Bosne i Hercegovine? Opet sve zavisi od stepena povrede Svetozara Markovića.

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - slavlje fudbalera Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.