DA LI JE MEDINA "ŽIV"? Kako će Partizan preživeti DERBI sa ŠTOPEROM debitantom i Filipovićem koji nije štoper?
FK Partizan, Foto: Starsport©

crno-beli na mukama

DA LI JE MEDINA "ŽIV"? Kako će Partizan preživeti DERBI sa ŠTOPEROM debitantom i Filipovićem koji nije štoper?

Marković ne igra? Ilić prodat, De Medinu nedavno ujeo pas

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana, kao lideri superligaškog karavana, gostuju u subotu od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić" ljutom rivalu Crvenoj zvezdi u 172. Večitom derbiju.

Trener Partizana Igor Duljaj, ima problema na izvoz uoči okršaja koji će u mnogome odrediti dalji tok šampionata Srbije.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

Najnovije informacije da će kapiten crno-belih Svetozar Marković preskočiti Večiti derbi, iako je samo dan ranije sve ukazivalo da neće, ostavljaju Partizan na vetrometini napada Crvene zvezde.Treba napomenuti da je Marković bio akter petarde u Danskoj i četiri komada TSC-a u Humskoj kao i Mladosti GAT, ipak, crno-beli sem njega i Bojana Kovačevića, nemaju "krštenog" štopera u ekipi - Siniša Saničanin je odavno ispao iz fudbalskog karavana.

Svetozar Marković
Svetozar Markovićfoto: Starsport©

Mihajlo Ilić je zimus prodat, a stranac koji je još letos stigao u Humsku, Natan De Medina, još uvek nije upisao minute u Superligi Srbije. Da li je uopšte "živ" i šta se tim čovekom dešava, to u ovom momentu niko ne zna... Samo je poznato da ga je nedavno ujeo pas zbog čega je morao da propusti meč u Ivanjici protiv Javora. Tada je, kako smo preneli, primio tetanus i od tog trenutka ga više niko nije ni pomenuo kao moguću opciju na mestu štopera.

Natan De Medina
Natan De Medinafoto: Starsport©

Protiv Železničara minulog vikenda, defanziva Partizana bila je "bušna" poput švajcarskog sira za šta nisu krivi defanzivci, već nedostatak kvalitetnih opcija pozadi.

Aleksandar Filipović
Aleksandar Filipovićfoto: Starsport©

Aleksandar Filipović je odavno postao bek, dok je Bojan Kovačević tek stigao u Humsku i nije realno očekivati od ovog momka da u trenutnom momentu bude vođa ekipe na terenu.

Partizan, uz sve vrline i mane koje poseduje, boljeg štopera od Svetozara Markovića nema! Ni sa njim odbrana nije savršena, pa je često kao na zimskoj košavi.

Ako crno-beli kroče na Marakanu sa Filipovićem i debitantom Kovačevićem kao odbrambenim bedemom, crno im se piše.

Bojan Kovačević
Bojan Kovačevićfoto: Starsport

Ipak, fudbalska lopta je okrugla i na terenu je sve moguće. U to treba uračunati da ni Zvezda nije Real Madrid i da već mesecima igra u ritmu toplo-hladno, što je svakako šansa Partizana.

Crno-beli, za naše uslove imaju odlične ofanzivne igrače, čini se i previše njih koji konkurišu za prvi tim, međutim, pozadi je "plač majke božije".

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.