I NAD PRINCOM IMA CEZAR: Sad mu i Zaneti gleda u leđa, ali znate li koga Toti nikada neće prestići? (VIDEO)
Foto: Reuters

RIM mu se ipak KLANJA

I NAD PRINCOM IMA CEZAR: Sad mu i Zaneti gleda u leđa, ali znate li koga Toti nikada neće prestići? (VIDEO)

Iako najava kraja njegove karijere i nije bila onakva kakvoj su se pojedini fudbalski sladokusci nadali, o Rominom najvernijem ratniku mora da se piše isključivo u superlativima
Objavljeno:

5. Đanluka Paljuka - 592 utakmice

Branio je u Sampdoriji i Interu. I sa jednima i sa drugima osvajao je trofeje, a ostaće upamćen kao jedan od golmana sa najboljim refleksima u istoriji i kao čovek sa kojim je izlazak 1 na 1 prava noćna mora.

4. Havijer Zaneti - 615 utakmica

Jedan od retkih fudbalera koji je igrao na skoro svakoj poziciji na terenu. Legenda je Intera, poznat je kao doživotni kapiten, čovek koji je sa ovim timom osvojio APSOLUTNO SVE!

3. Frančesko Toti - 616 utakmica

A, upravo tog Zanetija je Toti sada prestigao, postavši treći čovek u istoriji Serije A, kada je broj nastupa u pitanju. On je, takođe, najbolji strelac lige u istoriji od svih aktivnih fudbalera, a jedino je već pominjani Silvio Piola bolji od njega. Njegova karijera je, po svemu sudeći, došla do kraja, ali možda je i bilo vreme. Došao je red na neke mlađe.

2. Đanluiđi Bufon - 617 utakmica

Sve što treba reći o Bufonu, a važno je u ovom momentu, možete da pronađete na OVOM LINKU.

1. Paolo Maldini - 647 utakmica

Jedini čovek koji preti da ga prestigne je golman Juventusa, ali ono što je Maldini uradio za vreme svoje karijere, retko ko će ponoviti. On je ceo život bio u Milanu, sa kojim je osvojio sve osim UEFA kupa, ali Milan u prethodnim decenijama nije ni shvatao to takmičenje iole ozbiljno, više kao smetnju u ostvarivanju domaćih ciljeva.

Njega i Bufona će Toti teško da prestigne, ali zauvek će ostati upisan u istoriju kao PRINC KOJI NIKADA NIJE POSTAO KRALJ. A, iskreno, i ne mora... I ovako mu je sasvim lepo.

BONUS VIDEO: IDEALNO ZA SPORTSKE ŠPICE! Završetak biciklističke trke pretvorio se u TOTALNI HAOS!

(A.R.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.