ZVEZDA PRODAJE SKUPOCENO POJAČANJE? Turci ozbiljno zagrizli!
Žan-Filip Kraso, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

na izlaznim vratima

ZVEZDA PRODAJE SKUPOCENO POJAČANJE? Turci ozbiljno zagrizli!

Sada su Zvezdi dovoljni igrači za borbu na dva fronta pa u zimskom prelaznom roku sigurno slede odlasci nekih zvučnih imena

Objavljeno:

FK Crvena zvezda je spreman da proda određene fudbalere kako bi "skresao" tim pravljen za Ligu šampiona, ali koji nije uspeo da izbori ni proleće u Evropi kroz Ligu Evrope.

Sada su aktuelnom šampionu Srbije dovoljni igrači za borbu na dva fronta - u domaćem prvenstvu i kupu - pa u zimskom prelaznom roku sigurno slede odlasci nekih zvučnih imena.

Jedno od njih bi mogao da bude Žan-Filip Kraso (26) koji je dobro počeo (kao i cela ekipa) pod Barakom Baharom, ali onda su mu forma i produktivnost značajno opali.

Interesovanje za napadača iz Obale Slonovače je pokazao Bešiktaš iako njegovi skauti na večitom derbiju 20. decembra nisu mogli mnogo da vide od Krasoa koji je u igru ušao tek u 89. minutu.

U klubu iz Istanbula su očigledno rešeni da iskoriste opisanu situaciju u Zvezdi i dovedu nekog od fudbalera crveno-belih, nakon što nisu uspeli sa Aleksandrom Dragovićem i Osmanom Bukarijem.

Kraso je trenutno sa reprezentacijom Obale Slonovače koja kao domaćin igra na Afričkom kupu nacija 2024.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:11

Atmosfera na stadionu Partizana pred 171. večiti derbi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.