BIVŠI SELEKTOR SRBIJE UDARIO NA ZVEZDU: Uvek su bili povlašćeni, valjda će doći i naše vreme!
Milojević i Tumbaković, Foto: Starsport©

bura

BIVŠI SELEKTOR SRBIJE UDARIO NA ZVEZDU: Uvek su bili povlašćeni, valjda će doći i naše vreme!

Ove reči će daleko odjeknuti

Objavljeno: 19:12h

Nekadašnji selektor Srbije, Crne Gore i trener Partizana Ljubiša Tumbaković je ustalasao srpsku javnost rečima da je Crvena zvezda privilegovana!

U intervjuu za "Informer" je govorio o svojoj ljubavi prema crno-belima i istakao da je Partizan za njega najveći srpski klub.

- Partizan je za mene najveći, jedini klub, to je moja dečačka ljubav, ali nisam tamo ušao poslednjih sedam i po godina. Jako mi je žao. Živim blizu stadiona. Osećam taj huk, to navijanje kad ima barem malo publike, zatvorim vrata, prozore, roletne, da ne čujem, jer to proživljavam emotivno - rekao je Tumbaković

Smatra da legende mogu vratiti "stari sjaj" Partizanu.

Ljubiša Tumbaković
Ljubiša Tumbakovićfoto: Printscreen/Youtube/Fudbalski savez Srbije

- Mijatović, Petrić, Jokan, Batica Mirković i da ne nabrajam dalje…ta grupa igrača ima sposobnost, apsolutno je u materiji i ima kvalitet. Verujem da bi uspeli. Oni mogu da pojedu tu organizaciju i da naprave ozbiljan bum. Uvek bih ih podržao, ja sam uvek za te fudbalske ljude. Vodimo često u kafani te razgovore. Ne volim da se izjašnjavam o Partizanu poslednjih godina, čak i ne kritikujem. Jedno vreme sam radio to za dobrobit Partizana - objasnio je on.

Bez imalo ustručavanja je rekao kako je Crvena zvezda povlašćena.

- Zvezda je povlašćena, pa povlašćena. Ja sam svedok da je bilo perioda kad su bili povlašćeni Zvezda, pa onda uslovno rečeno i Partizan. Mi smo uvek bili blago povlašćeni ako smo i bili, a Zvezda nikad nije bila blago povlašćena, nego je ozbiljno povlašćena. I dan danas je Zvezda zbog političke strukture povlašćena u svim sportovima. To je moj doživljaj iz medija, iz javnosti. Ona je favorizovana, valjda će doći period kad ćemo biti i mi, makar i blago - zaključio je Tumbaković.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.