KOSTIĆ NAPUŠTA JUVENTUS!? Alegri nije u potpunosti zadovoljan Srbinom - Filip ide u Saudijsku Arabiju? (FOTO)
Filip Kostić, Foto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

ŠOK VESTI IZ ITALIJE

KOSTIĆ NAPUŠTA JUVENTUS!? Alegri nije u potpunosti zadovoljan Srbinom - Filip ide u Saudijsku Arabiju? (FOTO)

"Stara dama" Filipa je platila 14.000.000 evra Ajntrahtu iz Franfurta u leto 2022. godine. Srbin je do sada odigrao 72 utakmice uz tri gola i 15 asistencije

Objavljeno:

Masimilijano Alegri, trener Juventusa nije u potpunosti zadovoljan Filipom Kostićem, iako je reprezentativac Srbije uglavnom starter.

Ipak, u nekoliko navrata u prvom delu sezone dogodilo se da bude zamenjen u ranoj fazi utakmice, ili čak na poluvremenu kao protiv Salernitane.

Filip Kostić na utakmici Salernitane i Juventusa
Filip Kostić na utakmici Salernitane i Juventusafoto: Antonio Balasco / imago sportfotodienst / Profimedia

Ofanzivni levi bek nije se upisao u listu strelaca, a ima četiri asistencije, ali je njegov uticaj na igru neuporedivo manji nego kad je bio u Ajntrahtu.

To nas dovodi do novih spekulacija o odlasku Kragujevčanina iz Torina i najveće interesovanje dolazi iz Saudijske Arabije.

Filip Kostić i Dušan Vlahović
Filip Kostić i Dušan Vlahovićfoto: Cristiano Barni / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ime kluba se ne pominje, ali italijanski mediji pišu kako su se na Bliskom istoku već skućili Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić i da im odlično ide.

- U slučaju da Kostić ode, Samjuel Iling ne bi bio dovoljan da pokrije levi stranu - konstatuje Gazeta delo Sport.

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić
Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savićfoto: STARSPORT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Isti medij navodi da je "stara dama" kao zamenu označila Federika Bernardeskija, iako se ovaj bolje snalazi na desnom boku.

- Momak iz Karare danas se vraća u Toronto, ali to ne mora da znači da će se tamo dugo zadržati. Federiko je već izrazio spremnost da se vrati u Juve, rekao je to klupskoj upravi i potom javno potvrdio. Bio bi to jeftin posao (pozajmica od šest meseci), ali siguran - piše Gazeta.

Bernardeski je došao na Alijanc stadion u leto 2017. godine za 40.000.000 evra, a otišao na leto 2022. godine u Toronto kao slobodan igrač.

Juve je platio Kostića 14.000.000 evra bundesligašu iz Frankfurta u leto 2022. godine, a Srbin je uzvratio sa 72 nastupa, tri pogotka i 15 asistencija.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.