TIGAR NA STADIONU BARSELONE! Zverka prošetala terenom da obeleži MEGA pojačanje! Ili je ovo varka? (VIDEO)
Tigar na Monžuiku, Foto: Printscreen/X/@newboiszn

originalno

TIGAR NA STADIONU BARSELONE! Zverka prošetala terenom da obeleži MEGA pojačanje! Ili je ovo varka? (VIDEO)

Tigrinjo je stigao u Barselonu

Objavljeno:

Barselona je iznenadila svoje navijače snimkom na kom njihovim terenom šeta ni manje ni više nego jedan tigar!

Unutar stadiona 'Monžuik' na kom katalonska ekipa igra dok im se renovira 'Kamp Nou' prošetala je najveća zverka iz porodice mačaka, mada se čini da je zapravo u pitanju video napravljen uz pomoć veštačke inteligencije.

U svakom slučaju, ovaj potez je Barsa napravila da obeleži dolazak velikog januarskog pojačanja. Vrlo brzo će plavo-crveni dres obući Vitor Roke, 18-godišnji Brazilac koga neki već proglašavaju legitimnim naslednikom "pravog" Ronalda, a koji nosi nadimak "Mali tigar" (Tigrinho).

U borbi za potpis napadača Atletiko Paranensea, za koji je postigao 28 golova u 81 utakmici, Barselona je bila konkretnija, brža, ali i veštija od Real Madrida i bogatih engleskih klubova. Roke je potpisao ugovor na čak osam godina, a Blaugrana je za njega platila 40 miliona evra.

Pre tri dana je Barselona zvanično predstavila Rokea, koji će biti direktna konkurencija Robertu Levandovskom. Iako je bilo planirano da se na leto pridruži španskom velikanu, zbog problema s povredama to će se dogoditi početkom naredne godine.

Tigrinjo je karijeru započeo u Americi Mineiro, nastavio u Kruzeiru, a od 2022. godine je postao član Paranensea. Debitovao je i za reprezentaciju Brazila u meču s Marokom i predviđa mu se velika karijera.

Debi za Barselonu bi trebalo da ima već 4. januara u meču s Las Palmasom.

Bonus video:

01:14

Festival tigra u Junanu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.