DULJAJ OTKRIO TRI POZICIJE KAO PRIORITET PARTIZANA! "To je zapravo nešto što sam iskusio u Ukrajini..."
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

POJAČANJA

DULJAJ OTKRIO TRI POZICIJE KAO PRIORITET PARTIZANA! "To je zapravo nešto što sam iskusio u Ukrajini..."

Ne mora da bude prva opcija, može da ima period adaptacije, ali kada uđe da pokaže kvalitet i doprinese timu, uz to da finansijski kasnije donese klubu, kaže trener crno-belih

Objavljeno:

Igor Duljaj, trener Partizana u intervjuu za Telegraf otkrio je da su tri pozicije prioritet crno-belih u zimskom prelaznom roku.

- Potrebno nam je još nekoliko pojačanja da bi se cela priča zaokružila, da bismo u svakom momentu imali resurse i na terenu i na klupi. To je zapravo nešto što sam iskusio u Ukrajini, da kada trener menja jednog igrača koji je ušao u zamor na teren ulazi jednako kvalitetan, ako ne i bolji i ne daje rivalu mnogo šanse. Zato smo označili kao prioritete krilo, možda i dva, a kažem to da bismo imali igrača u situacijama kada "lomimo" rivala u poslednjih 30 minuta, da taj koji ulazi bude prevaga. Da bude mlad igrač, željan dokazivanja, ambiciozan da se pokaže i dokaže u Partizanu - rekao je Duljaj za Telegraf.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu.

- Ne mora da bude prva opcija, može da ima period adaptacije, ali kada uđe da pokaže kvalitet i doprinese timu, uz to da finansijski kasnije donese klubu. Ksander Severina je došao bez obeštećenja, plata mu je manja nego nekim srpskim igračima i to je put kojim želim da idemo. Takođe, potreban nam je jedan mlad, bonus igrač u odbrani, kako bismo mogli da kombinujemo kada možda Ilić nije u sastavu, kao i defanzivni vezni, sa istim targetom - da pomogne timu, ali da klub ima opciju da profitira kasnije - zaključio je Duljaj.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso/Telegraf/Z.I/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.