ESPRESO SAZNAJE! Otkrivamo Duljajevu sudbinu na klupi Partizana ukoliko izgubi u večitom derbiju (FOTO)
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

OTKAZ ILI OSTANAK?

ESPRESO SAZNAJE! Otkrivamo Duljajevu sudbinu na klupi Partizana ukoliko izgubi u večitom derbiju (FOTO)

Igor je ove sezone vodio 24 meča u svim takmičenjima i ima 17 pobeda, dva remija i pet poraza uz 56 datih i 38 primljenih golova

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju u odloženoj utakmici devetog kola Superlige Srbije u sredu od 18.00.

Poznat je i glavni sudija ovog meča u koji crno-beli ulaze sa dva boda manje od najvećeg rivala.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

"Parni valjak" je odjednom zarđao, bio je šest koraka ispred komšija, ali je u Superligi ostvario jednu pobedu u četiri utakmice uz dva poraza i remi.

Takođe, izabranici Igora Duljaja tek su posle penala izbacili Grafičar, filijalu Crvene zvezde u osmini finala Kupa Srbije.

Detalj sa utakmice Partizana i Grafičara
Detalj sa utakmice Partizana i Grafičarafoto: Starsport©

Logično pitanje se postavlja da li je mladi stručnjak iz Topole u opasnosti kada govorimo o otkazu ukoliko u Humskoj izgubi od tima Baraka Bahara.

Ipak, prema saznanjima portala Espreso, šta god da se dogodi na 171. večitom derbiju, Duljaj će ostati trener Partizana i u slučaju poraza!

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

Priznaćete, mali broj stratega bi "preživeo" na klupi crno-belih kad bi imali tri od pet neuspeha za manje od mesec dana.

Igor je ove sezone vodio 24 meča u svim takmičenjima i ima 17 pobeda, dva remija i pet poraza uz 56 datih i 38 primljenih golova.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport©

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.