FINANSIJSKA SITUACIJA U PARTIZANU: Čekaju se pare iz Fiorentine, a još se duguje Ljajiću i Bertiju!
Foto: Saša Pavlić Koky

Prodaja milenkovića spas

FINANSIJSKA SITUACIJA U PARTIZANU: Čekaju se pare iz Fiorentine, a još se duguje Ljajiću i Bertiju!

Dugovi iz prošlosti i dalje muče crno-bele
Objavljeno: 09:56h

- Javnost je upoznata da smo se finansijski iscrpeli zbog evrolicence. Nije lako, svakog dana stižu nove tužbe. Nećete verovati da imamo obaveze prema menadžerima još iz doba Adema Ljajića i Klea. Sve to moramo da isplaćujemo, plus, to nisu male cifre. Za Ljajića, na sudu, 600 hiljada, Levijatis… Pa, Serđo Berti, tužba od 500 hiljada! Zato sam nedavno, elaborirajući prelazak Milenkovića u Fiorentinu, rekao da je to najveći transfer, jednostavno, sve ostaje klubu. Nema da negde ode 30 odsto, daje se samo zakonski procenat menadžerima i, to je to - rekao je Vazura.

foto: Profimedia

Ipak, iako će sav novac od prodaje talentovanog štopera pripasti klubu, novac iz Firence još nije stigao.

- U finansijskom smo vakuumu dok ne stignu novci iz Fiorentine. Ipak, neće biti problema isplatićemo sve do kraja prvenstva. Danas smo isplatili plate zaposlenima. Imamo i plan kako da im smanjimo dugove prouzrokovane kašnjenjem, razgovarali smo o tome i plan je za sada reprogram, povećamo plate za taj iznos i isplatimo sve u narednih godinu dana - poručio je Vazura.

foto: News1

On je dodao na kraju da što se tiče trija glavnih igrača - Everton, Leonardo i Đurđević, za sada postoji dogovor da ostanu kroz kvalifikacije za evropska takmičenja.

BONUS VIDEO: Džikić moli Grobare da prestanu da vređaju Čovića

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.