"NAJVEĆA IZDAJA" Legenda Junajteda pobesnela na Nemanju Matića zbog jedne izjave: "JE**NO NEOPROSTIVO!"
Nemanja Matić/Geri Nevil, Foto: EPA/Adam Vaughan, Starsport©

auu

"NAJVEĆA IZDAJA" Legenda Junajteda pobesnela na Nemanju Matića zbog jedne izjave: "JE**NO NEOPROSTIVO!"

Ono što smo čuli od Nemanje Matića je nešto što me jednostavno nervira - rekao je Geri Nevil

Objavljeno: 14:58h

Nemanja Matić sada sa uspehom igra u Renu, ali se u intervjuu za "YU Planet" osvrnuo na mnoge detalje iz ranije karijere.

Savetovao je mlade fudbalere da ne idu u Crvenu zvezdu i Partizan zbog iskustva koje je imao sa vomi klubom, ali se dotakao i i svog perioda u Mančester Junajtedu.

Matić za pet sezona "Crvenim đavolima" nije osvojio nijedan trofej, a najveći uspeh su dva finala - FA kupa i Lige Evrope. Međutim, slavni klub sa Old Traforda i danas posrće uprkos silnim ulaganjima i smenjivanju brojnih stručnjaka na klupi - Mojes, Fan Hal, Murinjo, Solšer, Rangnik i sad Erik ten Hag.

Mediji na Ostrvu ovih dana uveliko spekulišu kako su današnji igrači previše razmaženi, nemaju disciplinu i da kad klubu ne ide "smeste" menadžeru otkaz. Matiću je posebno smetala neprofesionalnost pojedinaca, odnosno kašnjenje na treninge i sastanke u kom su prednjačili Pol Pogba i Džejdon Sančo.

Na kazne su fudbaleri Junajteda tad platili 75.000 funti.

- Mi ostali koji smo uvek dolazili na vreme bili smo ljuti, pa smo odluičili da osnujemo neki unutrašnji disciplinski komitet čiji sam ja bio predsednik. Stavio sam papir na zid i na njemu sam dokumentovao imena individualaca koji zakasne - rekao je Matić.

Nemanja Matić
foto: Profimedia

Geri Nevil je takođe vrlo kritičan prema sadašnjim igračima, ali i upravi Mančestera, ali mu se ovaj komentar Ubljanina nimalo nije dopao.

- Bio sam blag prema igračima Junajteda 12 meseci jer sam bio fokusiran na trulo okruženje sa vlasništvom. U klubu postoje poteškoće da igrači uspeju sa svime što je oko njih (slava, društvene mreže, mediji, itd, prim.aut). Mnogo toga nije u redu i nadam se da će novo vlasništvo to da reši - rekao je Nevil i potom se osvrnuo na Matićeve reči.

- Ali ono što smo prošle nedelje čuli od Nemanje Matića o kašnjenju je nešto što me jednostavno nervira. Najveća izdaja koju možete imati u fudbalskoj svlačionici je kada igrači ili predstavnici odu u medije da potkopaju trenera ili druge igrače. Iskreno, to je je***o neoprostivo! - poručio je bivši desni bek Junajteda i reprezentacije Engleske.

Geri Nevil
foto: EPA/Adam Vaughan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.