KLADIONICE VERUJU U SRBIJU NA EP: Veće šanse da prođemo grupu, nego da iz nje ispadnemo!
Bukmejkeri veruju u prolaz "Orlova", Foto: Starsport©

zanimljivo

KLADIONICE VERUJU U SRBIJU NA EP: Veće šanse da prođemo grupu, nego da iz nje ispadnemo!

Bukmejkeri veruju u prolaz "Orlova"

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije je remijem sa Bugarskom u Leskovcu obezbedila prvo učešće na Evropskom prvenstvu nakon 24 godine.

Na žrebu održanom 2. decembra u Hamburgu, saznali smo da će se Orlovi takmičiti u grupi sa reprezentacijama Engleske, Danske i Slovenije.

Prva utakmica protiv Engleske očekuje nas u Gelzenkirhenu, 16. juna od 21:00 časova. Zatim sledi meč protiv Slovenije u Minhenu 20. juna od 15:00 časova, a poslednja grupna utakmica igraće se protiv Danske u istom gradu 25. juna od 21:00 čas.

Po propozicijama, dve prvoplasirane selekcije iz svake grupe, kao i četiri najbolje trećeplasirane ekipe, prolaze u osminu finala, pružajući Orlovima značajnu šansu da stignu do nokaut faze.

Kladionice podržavaju ovu ideju, postavljajući kvotu od 1,60 (62,5% šanse) da će se Srbija plasirati u osminu finala, dok su Englezi favoriti za osvajanje grupe sa kvotom 1,03 (97% verovatnoće). Danska ima kvotu 1,33 (75% šanse), dok su Slovenci autsajderi sa kvotom 2,40 (42% šanse).

Kada je reč o pobedniku grupe, Engleska je na vrhu sa kvotom 1,50, sledi Danska sa 5,50, a Srbija je postavljena sa kvotom 9. U ukupnim prognozama za osvajanje turnira, Srbija se trenutno nalazi na 14. mestu sa kvotom 66, dok se Engleska smatra favoritom sa kvotom 4,5, a Francuska je blizu sa kvotom 5,00.

S nestrpljenjem se očekuje početak takmičenja u Nemačkoj.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.