RUSI DOLAZE PO ŽARKA LAZETIĆA: Trener TSC-a blizu odlaska iz Bačke Topole!
Lazetić radi odličan posao u TSC-u, Foto: Starsport©

promene

RUSI DOLAZE PO ŽARKA LAZETIĆA: Trener TSC-a blizu odlaska iz Bačke Topole!

Rusi žele novog trenera što pre

Objavljeno:

Trener TSC-a iz Bačke Topole,Žarko Lazetić, ponovno se nalazi blizu prelaska u Rusiju.

Prema informacijama portala "Čempionat", interesovanje Sočija za Lazetića nikada nije bilo veće, te se on označava kao prvi izbor za novog trenera ovog ruskog premijerligaša.

Iako mu je Soči već prošlog leta ponudio ugovor vredan 1.800.000 evra na tri godine, Lazetić je tada odbio ponudu. Njegov cilj bio je da završi započeti posao sa TSC-om, a to je osvajanje drugog mesta u Superligi Srbije, a sada i završetak učešća u Ligi Evrope.

Trenutno, nakon pet odigranih utakmica u Ligi Evrope, TSC ima jedan osvojen bod, ali uz potencijalnu pobedu nad Olimpijakosom u poslednjem kolu, postoji mogućnost da ekipa pređe u nokaut fazu Lige konferencije.

S druge strane, Sočiju je hitno potrebna promena, budući da se trenutno nalazi na poslednjem mestu ruske Premijer lige. Lazetić bi mogao da preuzme vođenje Sočija nakon završetka jednog kola u Rusiji i tokom predstojeće zimske pauze.

Ukoliko se ova transferna saga ostvari, Lazetić bi se pridružio imenima kao što su Marko Nikolić, Slaviša Jokanović i Vladimir Ivić, koji su takođe trenirali ili trenutno treniraju u ruskom fudbalu.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.